Dr.OHHIRA® MAGOROKU – IHONHOITOÖLJY

Dr.OHHIRA® MAGOROKU – IHONHOITOÖLJY

41.00

Kosteuttaja, joka mahdollistaa ihon nuorentumisen sisältä käsin – anna todellisen kauneutesi loistaa!

Dr. OHHIRA®n probioottinen Magoroku -ihonhoitoöljy on vallankumouksellinen ihonhoitotuote, jossa yhdistyvät 2000-luvun tiede, muinainen japanilaisen fermentointitaide sekä eksoottiset aasialaiset ainesosat; ne yhdessä tarjoavat iholle erinomaisen kosteuttavan ja nuorentavan vaikutuksen.

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4779033720280 Osastot: ,

Kuvaus

Monesti tunnustusta saanut ja palkittu mikrobiologi tri Iichiroh Ohhira on kehittänyt ihonhoitotuotteen, jossa probioottiset ja prebioottiset ainesosat yhdistyvät luonnonvaraisiin kasvi- ja hedelmäuutteisiin. Patentoitu seos tukee tasapainoisen ja terveen ihon luonnollista tilaa. Magoroku -ihonhoitoöljy toimii päivittäisessä käytössä kosteuttajana koko vartalolle ja on myös erittäin tehokas käsivoide. Se on ihanteellinen erittäin kuivalle iholle, sen koostumus on kevyt ja se on riittävän hellävarainen käytettäväksi myös kasvojen iholla.

Nykytieteen avulla voidaan vahvistaa, että Dr. OHHIRA®n Magoroku-öljy sisältää alfa-linoleenihappoja ja linoleenihappoja, joita ihmiskeho ei itse pysty tuottamaan. Dr. OHHIRA®n probioottinen Magoroku -ihonhoitoöljyssä yhdistyvät luonnollisten ainesosien parantava vaikutus, muinainen japanilainen fermentointitaide sekä nykytiede. Näiden tuloksena syntyy rauhoittava ihonhoitoöljy, joka on ihanteellinen kuivalle, herkälle, stressaantuneelle tai vaurioituneelle iholle. Oiva luonnollinen apu atooppiselle iholle!

Terveen ihon avain piilee kehon tasapainoisessa tilassa

Ihon pH-taso ja probioottitaso ovat sidoksissa toisiinsa:
Magoroku sisältää botaanista seosta, joka tasapainottaa ihon pH:ta ja ravitsee ihoa sen tarvitsemilla sakkarideilla, aminohapoilla ja antioksidanteilla. Tuotteen sisältämä probioottinen uute sisältää lisäksi ihon pH:ta tasapainottavia ja hoitavia orgaanisia happoja, jotka edesauttavat sen terveyttä edistävän syklin toimintaa.

Ihon probioottisen tasapainon tukemisesta on hyötyä mm:

  • ihon kollageenikuitujen ulkonäön ja rakenteen säilymisessä
  • ihosolujen terveessä uusiutumisprosessissa
  • ihon kosteuttamisessa ja ravitsemisessa
  • ihon terveenä pitävän suojamuuritoiminnon tukemisessa
  • kuultavan ja elinvoimaisen ihon säilyttämisessä

Yhdessä nämä vaikutukset edesauttavat säilyttämään ihon elinvoimaisuuden.

Ihosta kannattaa pitää huoli tuotteilla, jotka hoitavat ja tukevat sen tervettä probioottista- ja pH-tasapainoa. Dermatologia kehittyy probioottien alan keksintöjen ansiosta nopeasti; Dr. OHHIRA®n probioottinen ihonhoitoöljy onkin omalla alallaan markkinajohtaja.

Todella luonnollinen ja puhdas ihonhoito

Dr.OHHIRA®n ihonhoitotuotteet soveltuvat ihanteellisesti päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille, myös erittäin kuivalle ja herkälle iholle ja atooppiselle iholle. Tuotteita voidaan käyttää kasvoille ja vartalolle niin usein kuin tarpeen, aina, kun iho tarvitsee ravinteita ja uudistumista. Säännöllisesti käytettynä Dr.OHHIRA®n probioottinen Magoroku -ihonhoitoöljy takaa terveen ja säteilevän ihon.

100% uonnollisesti, ilman kemikaaleja!

• Luonnosta peräisin olevat, täysin orgaaniset ainesosat.
• Tuote ei sisällä synteettisiä hajusteita, stabilointiaineita, säilöntäaineita, kemikaaleja tai keinotekoisia väriaineita.
• Tuotetta ei ole testattu eläimillä.
• Valmistettu japanilaisen vuoristolähteen veteen.

Magorokun käytön hyötyjä:

• Ihonhoitoöljy kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ja karheaa ihoa.
• Pitää ihon nuorekkaana ja terveenä.
• Rauhoittaa auringonpolttamien jälkeistä ihoärsytystä.
• Suojaa ihoa kuivuudelta.

Lisätiedot

Paino 64 g (gramma)
Mitat 5 × 3 × 13.2 cm (senttimetri)

AINESOSAT

Horse fat, lactobacillus/streptococcus thermophilus/molasses/rice bran/fruit/leaf/stalk/agaricus blazei/lentinula edodes/grifola frondosa/hizika/fusiformel/laminara japonica/undaria, pinnatifida ferment filtrate, octyldodecanol, steryl glycrrhetinate, aloe barbadensis leaf extract, eribotya japonica leaf extract, prunus persica leaf extract.

Koska ihonhoitotuotteisiin ei ole lisätty viskositeettia, stabilointiaineita eikä säilöntäaineita, se voi ilmaston ja muiden ympäristötekijöiden perusteella olla joko jähmeää voidetta tai nestemäistä. Tällaiset muutokset eivät aiheuta ongelmia tuotteen käytössä.

Käyttömahdollisuudet

Täysin luonnolliset ainesosat hoitavat juuri ajeltua ihoa ja kosteuttavat sitä välttäen ärsytystä. Sopii erinomaisesti käytettäväksi parranajon jälkeen. Japanilaiseen Magoroku-öljyyn (hevosöljy) liuotetut luonnolliset ainesosat imeytyvät nopeasti iholle.

Turvallista ja hellävaraista ihonhoitoöljyä voidaan käyttää myös vauvan vaippaihottuman hoitoon tai muuhun ihon punoitukseen. Öljy soveltuu myös käytettäväksi paikallisesti viilto- tai palohaavoihin, akneen, vauvarokkoon, ekseemaan, hyönteisten puremiin, ihottumiin ja auringonpolttamiin sekä hiivasienten ja virusinfektioiden aiheuttamiin haavaumiin, mutta myös aikuisen ihon ravitsemiseen ja kosteuttamiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dr.OHHIRA® MAGOROKU – IHONHOITOÖLJY”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *