UKK

Usein kysytyt kysymykset

 

Mitä ovat probiootit?

V: Elimistömme tarvitsee hyviä bakteereita, jotta pysyisimme terveenä. Näitä bakteereja kutsutaan probiooteiksi. Ne elävät ruoansulatuskanavassa ja muualla elimistössä ja myös ihon pinnalla. Probiootit tunnetaan pääasiassa niiden vaikutuksista suolistoon, jossa ne säilyttävät terveen pH: n ja tukevat säännöllistä ruoansulatusta. Tieteelliset tutkimukset löytää yhä enemmän uusia etuja, joita terve probioottipopulaatio tuo mukanaan:

 • terveellinen immuunijärjestelmä
 • hormonaalinen tasapaino
 • vitamiinituotanto
 • kehon vapautuminen myrkyllisistä aineista
 • ruoansulatuksen edistäminen ja ravintoaineiden parempi
 • imeytyminen ruuasta ja ravintolisäistä
Miksi tarvitsemme probioottisia lisäravinteita?

V: Moderni elämäntapa voi ärsyttää probioottisen populaation tasapainoa. Stressi, jalostetut elintarvikkeet, kloorivesi, jopa hanavesi ja jotkut lääkkeet voivat vaikuttaa negatiivisesti elimistömme mikrobistoon. Tällaiset tekijät voivat vähentää herkkiä hyviä bakteereja, joita tarvitsemme. Samaan aikaan huonoja bakteeristoja ruokkii päivittäen nauttimamme hiilihydraatit ja sokerit. Tämä puolestaan voi vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin, enrgitasoihin ja huonontaa vastustuskykyä. Tällä hetkellä kukaan ei voi paeta probioottista tasapainoa häiritseviä elämäntapa-tekijöitä. Onneksi probioottiset lisäravinteet voivat auttaa kehoa ylläpitämään hyvien bakteerie optimaalista tasapainoa elimistössämme. Ihon probioottinen tasapaino voidaan hoitaa myös luonnollisilla probioottisilla ihonhoitotuotteilla, kuten Dr.OHHIRA® :n Kampuku -saippualla . Lisätietoja löytyy blogistamme.

Mikä on kollageeni ja miksi minun kannattaisi nauttia kollageeniravintolisää?

V: Kollageeni on sidekudosten pääkomponentti, joka on mukana hoitamassa useita ruumiinosia, mukaan lukien jänteet, nivelsiteet, iho ja lihakset. Kollageenilla on monia tärkeitä toimintoja, kuten ihon rakentaminen ja luiden vahvistaminen .

Viime vuosina kollageenilisäaineista on tullut suosittuja. Suurin osa kollageenilosistä hydrolysoitua kollageenia, mikä tarkoittaa, että kollageeni on hajotettu pienempiin molekyyleihin, mikä helpottaa sen imeytymistä. Kollageenin käytöllä voi olla monenlaisia terveyshyötyjä nivelkipujen lievittämisestä ihon terveyden parantamiseen.  Dr.OHHIRA® :n Collagen + juotava kollageeni sisältää 7725mg kollageenityyppejä 1, 2 ja 3. Lisäksi juoma muitakin elmistöllemme hyödyllisiä aineita, kuten

 • elastiinia
 • hyaluronihappoa
 • koentsyymi Q10
 • kuningatarhyytelöä
 • C-vitamiinia
 • keramidia

Lue lisää kollageenin vaikutuksesta blogistamme.

 

Miksi valita juuri Dr.OHHIRA® :n tuotteet?

V: Dr.OHHIRA® ei ole koskaan suositellut käytettäväksi tavallisia pakastekuivattuja probioottisia valmisteita, jotka sisältävät miljardeja siirtokuntia muodostavia hiukkasia. Näiden käsittelyyn ei ihmiskeho ole soveltuva. Sen sijaan, Dr.Ohhira on kehittänyt erittäin vahvasti tiivistetyn, kokonaisiin elintarvikkeisiin perustuvan probioottisen OM-X -yhdisteen, joka on valmistettu superruoiksi laskettavista vihanneksista ja hedelmistä, yrteistä ja sienistä. Näihin probiootteihin on tiivistetty täysravinnosta peräisin olevia ravintoaineita sekä fermentoinnin sivutuotteita. Fermentoitu ruoka on sitä, jonka kehomme tunnistaa ja jota se tarvitsee pitääkseen yllä vahvaa ja tasapainoista suolistoflooraa. Probioottien lisäksi OM-X sisältää pre- ja postbiootteja, aminohappoja vitamiineja ja paljon muuta. Dr.OHHIRA® :n tuotteet ovat markkinoiden tehokkaimpia. Lisätietoja löytyy mm. blogistamme.

Voiko Dr.OHHIRA® :n tuotteita käyttää raskauden ja imetyksen aikana?
V: Kyllä, Dr.OHHIRA® :n tuotteet ovat täysin luonnollisia ja ne sopii hyvin myös raskaana oleville ja imettäville.
Voiko Dr.OHHIRA® :n probioottisia ravintolisiä antaa lapsille?

V: Kyllä. Dr.OHHIRA® :n OM-X -tahnaa voi alkaa antamaan lapselle jo ensimmäisestä päivästä lähtien.

Voiko Dr.OHHIRA® :n probiootteja antaa lemmikeille?

V: Kyllä, Dr.OHHIRA® probiootit sopivat hyvin koirille ja kissoille. Dr.OHHIRA® probiootit ovat erityisen hyödyllisiä allergisille, tulehduksille ja ruoansulatuskanavan ongelmille kärsiville eläimille. Lue lisää blogistamme, mitä hyötyjä on probioottilisistä lemmikeille.

Mitä maksutapoja te hyväksytte?

V: Voit maksaa Dr.OHHIRA® :n verkkokaupassa kotimaisen verkkopankin kautta. Hyväksymme myös Visa ja MasterCard -korttimaksut. 

Miten toimitettu tilaukseni ja minkälainen on toimitusaika?

V: Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Itellan pakettiautomaattiin. Toimitusaika on n. 2-5 päivää, sen jälkeen, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Toimitusmaksu on 4 euroa.

Mikä on teidän palautuspoliitiikka?

V: Palautusoikeus tilatuille tuotteille on 14 päivää. Palautettavien tuotteiden täytyy olla alkuperäisessä pakkauksessa, jossa mukana on alkuperäinen lasku ja etiketit. Tuotteiden täytyy olla käyttämättömiä. Maksu palautetuista tuotteista siirretään asiakkaan pankkitilille mahdollisimman nopeasti, kuitenkaan ei myöhemmin kuin 14 päivän kuluttua siitä, kun olemme vastaanottaneet palauttamaasi tuotteet.

Palautamme myös tuotteiden toimituskustannukset. Tuotteiden palautuskustannukset hoitaa asiakas. Jos asiakkaan palauttama tavara on avattu tai muulla tavalla vahingoittunut, tavaralla ei ole palautusoikeutta ja se lasketaan käytetyksi.