Huolettomat matkat

Olet suunnitellut kaiken, pakannut matkatavarat ja ostanut matkaliput. Lopulta kauan odotettu loma on käsillä. Ei kuitenkaan tule unohtaa, että uudenlaiset ruoat, epätavalliseen aikaan vieraissa paikoissa oleskelu sekä kaikki lento-, juna- ja automatkat voivat vaikuttaa epäedullisesti ruoansulatukseen sekä aiheuttaa erilaisia vatsavaivoja.

Tri Natalie Engelbartin, Alternative Health Solutionsin lääketieteellisen johtajan mukaan, monesti loman aikana esiintyvät ruoansulatusongelmat, kuten pahoinvointi, oksentaminen, vatsan kouristelu, turvotus ja kuume, koskevat noin 10 miljoonaa ihmistä. USA:n tautien ehkäisyn ja valvonnan keskuksen tietojen mukaan nämä ovat lomailijoiden yleisimpiä terveysongelmia, jotka saattavat pilata ansaitun loman kokonaan.

Tri Engelbart suositteleekin lomavalmisteluja tehtäessä pakkaamaan mukaan laadukkaita probiootteja. Vietämme niin paljon aikaa loman jokaista yksityiskohtaa suunnitellen, että usein unohdamme ottaa huomioon tavallisten sairauksien ehkäisyn. Tässä ovat avuksi laadukkaat probiootit, kuten Dr.OHHIRA® -tuotteet, joiden käyttö suositellaan aloitettavaksi viikkoa ennen matkaa ja jatketaan koko matkan ajan. Tutkimukset osoittavatkin, että probioottien käyttö parantaa immuniteettia, ehkäisee matkan aikana elintarvikkeiden kautta leviävien bakteerien aiheuttamaa ripulia sekä lievittää muita ruoansulatusongelmien oireita.

“Usein ihmiset eivät ymmärrä lomamatkalle lähtiessään, että 80 prosenttia vatsa- ja suolistosairauksista johtuu bakteeritartunnoista ja ne voidaan ehkäistä asianmukaisilla ravintolisillä. Ympäristöstressi ja lomailijoita uhkaavat sairaudet voivat vähentää terveiden bakteerien määrää, rikkomalla siten niiden tasapainon, joka johtaa ruoansulatusongelmiin.”

Näin ollen probioottien käytöllä voidaan todeta olevan lukuisia terveydellisiä hyötyjä, ja lisäksi ne palauttavat ruoansulatuskanavan terveitä bakteerikantoja.

Lomamatkalla nautittavien probioottien tärkeimmät tehtävät ovat immuunijärjestelmän vahvistaminen, ruoansulatuksen parantaminen, matkaripulin riskin minimoiminen sekä ruokamyrkytyksen ehkäisy. Dr.OHHIRA® probiootit vastaavat näihin matkailijoiden tarpeisiin, koska ne pakataan läpipainopakkauksiin eivätkä näin ollen vaadi kylmäsäilytystä. Ne on siis helppo heittää suoraan matkalaukkuun, käsilaukkuun tai jopa taskuun.

“Suosittelen aloittamaan probioottien käytön viikkoa ennen matkaa, päivittäin 4-6 kapselia ja loman aikana 2-3 kapselia. Lisäksi odottamattomien vatsavaivojen varalta kannattaa mukaan ottaa ylimääräinen pakkaus.”

Probioottien positiiviset vaikutukset terveydellemme ovat kiistattomia, mutta etenkin matkustettaessa niiden hyödyt pääsevät oikeuksiinsa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että voisimme syödä ja juoda mitä tahansa sairastumatta. Paras tapa ennaltaehkäistä sairauksia on luonnollisesti tavallisten varotoimien, kuten huolellisen käsihygienian, noudattaminen matkalla.

Ruoansulatuksesi on oltava vahva … jotta voisit pysähtyä ja ottaa aikaa itsellesi!

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *