Enemmän energiaa

Nykyajan perheet elävät jatkuvan kiireen keskellä erilaisten vaatimusten paineessa; on työvelvollisuudet, harrastukset, oma aika ja perheen yhteiset velvollisuudet. Kun sairaus yllättää tai väsymys iskee, on pakko pysähtyä. Sairauspäivät ja voimattomuus ovat haastavia tilanteita huolimatta siitä, kuinka paljon vapaa-aikaa niiden vuoksi menettää. Kuten on tapana sanoakin – hyökkäys on paras puolustus.

Säilyttääkseen optimaalisen urheilukapasiteetin ja energiatason, saattavat probioottiset lisäravinteet toimia monelle ennaltaehkäisevänä keinona, jota kenties aikaisemmin ei ole tullut edes ajatelleeksi. Ystävälliset bakteerit edesauttavat sekä harrastelija- että huippu-urheilijoiden jaksamista kahdella tavalla: parantamalla ruoansulatusta ja tukemalla immuunivastetta.

Tiesitkö, että niistä saatavien ravintoaineiden lisäksi probiootit edistävät myös muiden ravintolisien ruoansulatusta ja imeytymistä? Parantamalla ruoansulatustasi autat kehosi soluja saamaan ravintoaineita, joita huippukunnon saavuttamiseksi tarvitaan. Toimiva ruoansulatus edesauttaa saavuttamaan paremman energiatason; sillä on oma vaikutuksensa henkiseen keskittymiseen sekä urheilukentällä että arjessa.

Sen lisäksi, että säännöllinen probioottien käyttö parantaa ruoansulatusta, vahvistaa se myös immuunivastetta torjumalla kaikki epäystävälliset vieraat. Noin 70–80 prosenttia immuunijärjestelmämme soluista sijaitsee ruoansulatuskanavassa.

Kukaan joukkueestasi ei luultavasti halua jäädä vilustumisen, flunssan tai väsymyksen vuoksi pois pelistä. Dr.OHHIRA® Probiootti antaa elimistöllesi rakennusaineita, jotka ovat keskeisiä koko perheen energiatason ylläpitämiseksi. Niiden avulla voit jatkaa sitä, mistä nautit ja menestyä sekä urheilukentällä että elämässä.

Ruoansulatuksesi on oltava vahva … jotta jaksaisit paremmin!

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *