Terve ja vahva iho

pH-arvo osoittaa, onko aine hapan, emäksinen vai jotain niiden väliltä. Kehon pH on noin 7. Sitä vastoin iho on hieman hapan, noin 5,5. pH:lla on tärkeä rooli ihon kosteustasapainon säilyttämisessä ja immuunijärjestelmämme toiminnassa.

 

Emäksisiä puhdistusaineita ei tulisi käyttää

Suuri osa kosmetiikka- ja ihonpuhdistustuotteista ovat osoittautuneet yllättävän emäksisiksi, pH-arvon ollessa 8–10. Näin emäksisiä tuotteita ei tulisi käyttää iholla – ihon tulisi olla muuhun elimistöön verrattuna hieman happamampi.

 

Emäksinen iho (pH yli 5,5) näyttää usein kuivalta, ja ohuet rypyt näkyvät siinä selkeämmin. Myös immuunikynnys voi heikentyä, mikä saattaa ilmetä ihoärsytyksenä.
Happamampi iho (pH alle 5,5) näyttää usein rasvaiselta ja iholle saattaa muodostua näppylöitä. Kuten liian emäksisen ihon kohdalla, myös tässä tapauksessa saattaa iho näyttää ärtyneeltä.

 

Keho on ekosysteemi niin sisä- kuin ulkopuoleltakin

Iho tarvitsee oikeaa pH-arvoa sitä hoitavia hyviä bakteereja varten. Probiootit tukevat elimistöä kokonaisvaltaisesti niin sisäpuolella kuin ihon pinnallakin.

 

Probiootit auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon. Nämä hyvät bakteerit tekevät töitä myös sen eteen, että iho säilyttää nuorekkuutensa. Monet ihonpuhdistusaineet saattavat luoda probioottisille, hyville bakteereille haastavan ympäristön. Nyt on sopiva aika aloittaa ihonhoito, joka ravitsee ja suojaa ihon probiootteja!

Dr.OHHIRA® Kampuku-saippuan ja Magoroku -kosteuttajan ainesosat:
takaavat ihon normaalin kosteustasapainon ja nuorekkaan ulkonäön
säilyttävät ihon terveen pH:n
tukevat ihon tervettä probioottista tasapainoa.

 

Dr.OHHIRAn ihonhoitotuotteiden sisältämät orgaaniset hapot ja kasviperäiset aineet tasapainottavat ihon pH-arvon oikealle tasolle – riippumatta siitä onko iho hapan tai emäksinen.

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *