Mikrobiomin tasapaino

Hyvä ja tasapainoinen elämänlaatu edellyttää sisäistä voimaa. Sekä immuunivasteet että päivittäinen energiataso liittyvät usein suoliston probioottiseen toimintaan. Jos otat tavoitteeksesi sisäisen mikroskooppisen ekosysteemisi tukemisen, pitävät ystävälliset bakteerit vastapalveluksena sinusta huolen.

Tiesitkö, että ihmiskehossa ja sen pinnalla on enemmän bakteerisoluja kuin ihmissoluja? Tämä on täysin totta. Ihmisen solut ovat paljon suurempia kuin muut kehossamme elävät solut ja aikuisen 8-metrisessä ruoansulatuskanavassa on miljoonia mikro-organismeja, joista osa on ystävällisiä ja osa vähemmän ystävällisiä. Kyseessä et siis ole vain sinä itse, vaan koko ekosysteemi!

Jos mikroekologinen tasapaino häviää, on sillä kauaskantoisia seuraamuksia. Huonojen bakteerien ja hiivojen lisääntyminen voi aiheuttaa erilaisia sairauksia sekä ruoansulatushäiriöitä. Ongelmat suolistossa voivat edelleen johtaa muihin terveysongelmiin. Jokainen kehomme solu on riippuvainen ruoansulatuskanavasta ja sen ystävällisistä bakteereista, jotka edistävät tarpeellisten ravintoaineiden ruoansulatusta, imeytymistä ja kulkeutumista elimistöömme.

Dr.OHHIRA®n probiootti käsittää probioottisesti vaikuttavaa uutetta, joka sisältää prebioottista ravinneseosta. Näiden yhdistelmästä syntyy probioottinen seos, joka kiinnittyy ruoansulatuskanavaan. Probioottisen ravintolisän säännöllinen käyttö luo vankan perustan elimistön probioottiselle tasapainolle. Kun käytät niitä päivittäin, huomaat suotuisia muutoksia terveydessäsi.

Ruoansulatuksesi on oltava vahva … jotta voisit vahvistaa sisäistä voimaasi!

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *