Dr.OHHIRA®n 3-VUOTINEN STANDARDIRESEPTI 12 ELÄVÄN BAKTEERIN LAJILLA

Dr.OHHIRA®n 3-VUOTINEN STANDARDIRESEPTI 12 ELÄVÄN BAKTEERIN LAJILLA

32.0057.50

Dr.OHHIRA® Probiooti on maailman suosituin premium-luokan probioottilisäaine, joka on 100% luonnollinen ja joka on tunnustettu useissa kansainvälisissä palkinnoissa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

Dr.OHHIRA®n probiootit

Dr.OHHIRA®n probiootit perustuvat luonnon kunnioittamiselle. Ne ovat erityisen tunnettuja ympäri maailmaa merkittävistä terveyttä edistävistä vaikutuksistaan. Probioottien koko kehitysprosessi alkaa runsaasta määrästä tuoreita yrttejä, hedelmiä, sieniä, merilevää ja vihanneksia, sekä luonnollisesti puhtaasta ja kirkkaasta lähdevedestä. Näihin ainesosiin on lisätty 12 erilaista maitohappobakteerikantaa, joiden annetaan kasvaa rauhassa useita vuosia niiden luonnollisen fermentoitumisprosessinsa ajan. Tämän prosessin tuloksena syntyy probioottivalmiste, jota vastaavaa ei markkinoilla ole. Nykyisin ovat yhä enenevässä määrin yleistymässä ns. elämäntapasairaudet, jotka johtuvat yksinomaan ihmisten epäterveistä elämäntavoista sekä huonosta ruokavaliosta. Tohtori Ohhira on tunnettu japanilainen tutkija, joka on yli 20 vuoden ajan kestävien tutkimusten pohjalta kehittänyt ravintolisätuotesarjan, jonka avulla voidaan palauttaa ihmisen suolistomikrobiston optimaalinen tasapaino.

Dr.OHHIRA®n probioottilisä on seos probiootteja (maitohappobakteerit) ja niihin on yhdistetty prebiootteja (probioottien ravinto).  RAvintolisä on 100 % luonnollinen ja Dr.OHHIRA®n probiootit eivät sisällä lainkaan keinotekoisia lisäaineita, kemikaaleja, säilöntäaineita, väriaineita, aromeja, kemiallisia lannoitteita, pestisidia tai kasvimyrkkyjä. Ne ovat myös täysin GMO -vapaita. Dr.OHHIRA®n probiootti on maailman suosituin premium-luokan probioottivalmiste, joka on 100% luonnollinen ja saanut runsaasti kansainvälistä tunnustusta. Dr.OHHIRA®n probiootit:

 • Normaalisoivat ruoansulatuskanavan mikroflooraa niiden sisältämien maitohappobakteerien ansiosta;
 • lievittävät närästystä ja turvotusta;
 • tasapainottavat ruoansulatuskanavan optimaalista pH:ta;
 • vähentävät sairauksia aiheuttavien bakteerien kasvua;
 • lisäävät elimistön kykyä hankkia ravinteita;
 • sisältävät erilaisia ​​B-ryhmän vitamiineja, antioksidantteja, mineraaleja, aminohappoja, entsyymejä ja prebiootteja;
 • sisältävät ainutlaatuista elävää ravintoa
 • vahvistavat immuniteettia ja elimistön vastustuskykyä;
 • edistävät ravinteiden, mineraalien ja vitamiinien imeytymistä elimistöön.
 • Soveltuvat sekä imettäville äideille että raskaana oleville.
 • Sopivat allergikoille (maidoton ja gluteeniton);
 • Eivät sisällä maaperäistä lähtöisin olevia organismeja;
 • Kaikki niiden luonnolliset ainesosat on poimittu kausiluontoisista raaka-aineista.

Dr.OHHIRA®n probiootit sisältävät seuraavia postbioottisia metaboliitteja:

 • 36 aminohappoa
 • 215 peptidiä
 • 10 nukleiinihappoa
 • 59 orgaanista happoa
 • 43 lipidiä
 • 14 steroidia
 • 19 sakkaridia
 • 9 polyfenolia
 • 3 terpeenia

Dr.OHHIRA®n probiootit ovat 21. vuosisadan huipputekniikkaa. Tämä synbioottinen tuote (joka koostuu sekä pre- että probioottisista ainesosista) sisältää kaksitoista erilaista suolistoystävällistä bakteerikantaa (luonnonmukaiset prebioottiset ravintoaineet ovat elintärkeitä suoliston hyvinvoinnille), neljää orgaanista happoa (jotka auttavat muodostamaan oikeanlaisen pH: n paksusuolessa) sekä monia tärkeitä mikroelementtejä, kuten vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja. Dr.OHHIRA®n probiootit on valmistettu erilaisista vihanneksista ja hedelmistä, levistä, juurista, sienistä ja yrteistä, jotka on käsin poimittu ja huolellisesti kerätty Japanin vuoristoista ja merestä. Ainesosat sekoitetaan muinaisten japanilaisten perinteiden mukaisesti ja fermentoidaan luonnollista menetelmää käyttäen. Dr. Ohhiran tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että probiootti OM-X on erittäin vahva immuunijärjestelmämme vahvistaja. Dr.OHHIRA®n probiootit edesauttavat palauttamaan suoliston mikroflooran tasapainon, joka on erittäin tärkeää immuunijärjestelmämme vahvistamiseksi sekä terveyden ylläpitämiseksi. Myös probioottien vaikutukset erilaisten patogeenien aiheuttajien eliminoimiseksi elimistöstä on tieteellisesti todistettu. Näitä patogeenejä ovat mm:

 • *metisilliini - Staphylococcus aureus (aiheuttaa Staph-infektiota)
 • *H. Pylori-Helicobacter pylori (aiheuttaa mahahaavaa, aamupahoinvointia, migreeniä ja klusteripäänsärkyä),
 • *E. Coli O-157 (aiheuttaa ruokamyrkytystä),
 • *Bacillus cereus (aiheuttaa pernasairautta tai pernaruttoa)

… muiden "epäsuotuisten" mikro-organismien lisäksi. On tärkeää saada tasapainoinen ruokavalio ja elää terveellistä elämää.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Paketin koko

30 kapselia, 60 kapselia

Tuotteen ominaisuudet

Ainutlaatuinen kolmivuotinen käymisprosessi (fermentointi)

Dr.OHHIRA®n probiootit valmistetaan kausiluontoisista raaka-aineista niiden luonnollisella fermentointimenetelmällä.

Probioottien tuotanto kestää kolme vuotta, jonka aikana maitohappobakteerit fermentoituvat ja kypsyvät neljän eri ajanjakson aikana.

Paikallisesta alkuperästä kerätyt raaka-aineet, joista jokainen on peräisin eri vuodenajalta, lisätään oikeassa järjestyksessä käymisprosessiin tarkoitettuihin tynnyreihin. Tämän jälkeen lisätään maitohappobakteeri, josta seuraa pitkä fermentaatioprosessi.

Toistamalla tätä edellä mainittua prosessia (lisäämällä eri vuodenajoilta lähtöisin olevia kausiluontoisia raaka-aineita) fermentoi maitohappobakteeri tynnyrissä olevaa valmistetta toistuvasti. Samalla kerääntyy erilaisia ravintoaineita, kuten aminohappoja, peptidejä, vitamiineja, mineraaleja, orgaanisia happoja, kuituja, oligosakkarideja, polyfenoleja ja flavonoideja.

Fermentointi on prosessi, joka tuottaa uusia terveydelle hyödyllisiä aineita, kuten hiivaa ja Bacillus Nattoa.

Fermentoiduissa elintarvikkeissa bakteerientsyymit tuottavat näistä aineosista aminohappoja, vitamiineja, mineraaleja, sokeria ja orgaanisia happoja. Monipuolinen ruokavalio tukee aineenvaihduntaa ja antaa energiaa. Fermentaatio ei kuitenkaan voi olla optimaalinen, jos käytössä olevat mikro-organismit eivät kykene toimimaan tehokkaina fermentoreina.

Tehottomat fermentorit eivät tuota toiminnallisia, hyödyllisiä ainesosia. Jotkin mikro-organismit, joilla ei ole asianmukaisia todisteita niiden toiminnallisuudesta, saattavat muodostaa myös mätää.

► Kolmen vuoden käymisen ja kypsymisen jälkeen valmistunut tahna toimitetaan suurimmalle kapselinvalmistajalle, FUJI CAPSULElle, kapselointia varten. Kapselinkuori on valmistettu gelatiinista ja se suojaa maitohappobakteereja mahahapoilta.

LAADUNVALVONTA

 • Dr.OHHIRA®n probiootit valmistetaan GMP-standardin mukaisesti.
 • Erilliset ja riippumattomat järjestöt tarkastavat / vahvistavat kunkin tuote-erän lopputuotteen. Tuotteen laatu arvioidaan testaamalla maitohappobakteerien määrää. Ravintoanalyysin avulla tarkastetaan aminohappojen, vitamiinien, mineraalien ja orgaanisten happojen määrä.
 • Raaka-aineen saapuessa, suoritetaan sen perusteellinen radioaktiivisuuden tarkistus. Radioaktiivisuuden tarkistuksen suorittaa kussakin tuotesarjassa Japanin elintarviketutkimuslaboratorio. Jos analyysien tulokset osoittavat, ettei radioaktiivisia aineita havaittu, ne antavat tätä vastaavan todistuksen.

 

Miksi minun pitäisi ottaa probiootteja?

Kui sa oled stressis, võtad antibiootikume, reisid või lihtsalt tahad parandada oma tervist, siis igapäevane probiootikumide tarvitamine säilitab ja hoiab korras sinu soolestikus asuvaid häid baktereid. See on väga oluline, sest soolestik on kõige suurem immuunorgan meie kehas. Edenedades  selle tervist tugevneb meie keha üldine looduslik kaitse. Häiritud tasakaal võib nõrgestada immunsüsteemi vastupanujõudu. Õnneks probiootiliste toidulisandite  võtmine aitab säilitada tasakaalu seedetraktis taastades kasulikke baktereid.  Looduslikud probiootilised nahale mõeldud tooted aitavad taastada naha probiootilist tasakaalu, parandades sellega nahka.

Regulaarne Dr.OHHIRA® OM-X probiootikumide kasutamine on tugevalt soovitatav inimestele, kellel on seedetrakti probleemid: ärritunud soole sündroom (IBS), lekkiva soole probleemid, maohaavad, puhitused ja kõrvetised (GERD), haavandiline koliit, kroonilised seedesüsteemi probleemid, kõhukinnisus -või lahtisus või seedehäired. Samuti on probiootikumidest abi pärmseene (Candida albicans) ja teiste seenhaiguste kontrolli alla saamisel. Dr.OHHIRA® probiootikume soovitatakse ka inimestele, kes võitlevad kaaluprobleemidega ja/või on läbinud antibiootikumidekuuri, sest mõlemal juhul kaotatakse seedetraktist ka sealseks tasakaaluks vajalikud nn „head“ bakterid.

Kliinisesti on todistettu, että OM-X auttaa:

• taistelemaan Helicobacter pyloria vastaan (John Lambert, Monash University);
• parantamaan suun haavaumia (Professori Dato, Dr. Hashim Yaacoob, University of Malaya, 1999);
• säätelemään munuaisten toimintaa (Bio Activity Research & Development, Japani);
• lisäämään luun tiheyttä (Masayuki Kawakami, Kurashi University of Science and Arts, 1998);
• hoitamaan imeväisikäisillä (Hazel Valdoria, Memorial Medical Centra, Phillipines);
• hoitamaan imeväisikäisten keuhkokuumetta (Hazel Valdoria, Memorial Medical Centra, Phillipines);
• nopeuttamaan haavojen paranemista (Dr. Muiz, Hospital Kuala Lumpur, 2009).

 

Aineosat

1 kapseli = 570 mg

30 kapselia (Nettomäärä: 17,1 g)
60 kapselia (Nettomäärä: 34,2 g)

1 kapseli sisältää: ~ 2,800.000 CFU: ta (koloniassa muodostavat yksiköt) aktiivisiä ja elävijä suolistobaktereitä ja luumu uutetta – 47,3 mg, pinaattilehtiuutetta – 15,7 mg, goijmarja hedelmä uutetta – 5,9 mg, shiitake-jauhetta – 4,9 mg , merileväuutetta – 4 mg, sinappilehde-naurin lehti ja varsiuute – 2,9 mg, viikuna hedelmän uute- 2,9 mg, rabbiteye mustikka marjauute – 2 mg, yungmei hedelmäuute – 2 mg, juunositruunauute – 2 mg, murill-sienijauhe – 2 mg, koppelokääpäsienen jauhe – 2 mg, levän uute – 2 mg.

Ainesosat: melassi, oligosakkaridi, luumun uute (Prunus domestica L.), pinaatin lehtiuute (Spinacia oleracea L.), goijmarja hedelmä uute (Lycium chinense Mill), shiitake-jauhe (Lentinula edodes), sinappilehtinaurin lehti- ja varsiuute (Brassica rapa var. Perviridis), viikunahedelmän uute (Ficus carica L.), rabbiteye mustikka marjauute (V.ashei Reade, V. australe Small), yangmei (Kiinan bayberry) hedelmän uute (Myrica rubra), juunositruunan uute (Citrus junos SIEB. Ex Tanaka), murill-sieni jauhe (Agaricus blazei), koppelokääpäsienen jauhe (Grifola frondosa), merilevän uute (Hizikia fusiforme), merilevän (Undaria pinnatifida) uute, levän (Laminaria japonica) uute; BIFIDOBACTERIUM (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04*), LACTOBACILLUS (L.acidophilus La-14*, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS NBRC 13957; värisaflori (Carthamus tinctorius L.) siemenöljy, merilevän (Lithothamnion calcareum) jauhe, väriaine karamelli, rasvahappojen polyglyseroliesterit, gelatiini, kosteutta säilyttävä glyseroli.

Maitohappobakteerien elävät viljelmät:

 • Bifidobacterium breve ss. Breve – 1×109 CFU
 • Bifidobacterium infantis ss. Infantis – 1×109 CFU
 • Bifidobacterium longum – 1×1010 CFU
 • Bifidobacterium lactis – 1 x 109 CFU
 • Lactobacillus acidophilus – 1×1011 CFU
 • Lactobacillus brevis – 1×109 CFU
 • Lactobacillus bulgaricus – 1×109 CFU
 • Lactobacillus casei ss. Casei – 1×109 CFU
 • Lactobacillus fermentum – 1×109 CFU
 • Lactobacillus helveticus ss. – 1×109 CFU
 • Lactobacillus plantarum – 1×109 CFU
 • Streptococcus thermophilus – 1×1011 CFU

 

12 probioottikantaa, joita on käytetty Dr.OHHIRA® probiooteissa:

Bifidobacterium lactis

Bifidobacterium breve ss. breve
Tukee ruoansulatusjärjestelmän sujuvaa ja säännöllistä toimintaa; auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmämme hyvinvointia

Bifidobacterium infantis ss. infantis
Tukee sujuvaa ruoansulatusprosessia sekä vatsassa että suolistossa.

Lactobacillus acidophilus
Pitää immuunijärjestelmämme kunnossa; edesauttaa normaalin kolesterolitason säilyttämisessä.

Lactobacillus brevis
Tuottaa luonnollisia bakteereja (luonnollinen antibiootti), jotka auttavat ylläpitämään immuunijärjestelmäämme.

Lactobacillus bulgaricus
Tukee ruoansulatusta ja ylläpitää tervettä vatsahappotasoa.

Lactobacillus fermentum
Ylläpitää immuunijärjestelmää ja edesauttaa aktivoimaan typpeä elimistössä.

Lactobacillus casei ss. casei
Pitää immuunijärjestelmämme kunnossa, tukee solujen normaalia kasvua ja apoptoosia.

Lactobacillus helveticus ss. jagurti
Pitää immuunijärjestelmämme kunnossa ja tukee kehomme kykyä varmistaa solujen normaali kasvu.

Lactobacillus plantarum
Tuottaa luonnollisia bakteereja (luonnollinen antibiootti), jotka edesauttavat immuunijärjestelmän ylläpidossa.

Streptococcus thermophilus
Edistää antioksidanttisen SUPEROKSIIDI DISMUTAASin tuotantoa.

Käytto

Tuote soveltuu kaikkille ikäryhmille. Alle kolmen ikäisille on suositeltavaa puristaa kapselin sisältö (tukehtumisriskin vuoksi).

Suositeltava määrä aikuisille ja lapsille 1-2 kapseli päivässä, 40 minuuttia ennen ateriaa tai 2 tuntia sen jälkeen. Pitää otta veden kanssa.

Älä ylitä suositeltua annosta.

Älä käytä ravintolisää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytä lasten ulottumattomissa.

MÄÄRA

Valittavana on kaksi pakkausta: 30 kapselia ja 60 kapselia.

 

Video

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dr.OHHIRA®n 3-VUOTINEN STANDARDIRESEPTI 12 ELÄVÄN BAKTEERIN LAJILLA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *