Ihonhoitosetti: Dr.OHHIRA®n MAGOROKU-IHONHOITOÖLJY ja KAMPUKU-KAUNEUSSAIPPUA

Alennus

Ihonhoitosetti: Dr.OHHIRA®n MAGOROKU-IHONHOITOÖLJY ja KAMPUKU-KAUNEUSSAIPPUA

Alkuperäinen hinta oli: 57.80€.Nykyinen hinta on: 49.13€.

Setissä on Magoroku-ihonhoitoöljy (50 ml) ja Kampuku-kauneussaippua (80 g)

Vain 12 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 555 Osasto:

Kuvaus

Kuvaus: Magoroku ihonhoitoöljy

Kosteuttaja, joka mahdollistaa ihon nuorentumisen sisältä käsin – anna todellisen kauneutesi loistaa!

Dr. OHHIRA®n probioottinen Magoroku -ihonhoitoöljy on vallankumouksellinen ihonhoitotuote, jossa yhdistyvät 2000-luvun tiede, muinainen japanilaisen fermentointitaide sekä eksoottiset aasialaiset ainesosat; ne yhdessä tarjoavat iholle erinomaisen kosteuttavan ja nuorentavan vaikutuksen.

Monesti tunnustusta saanut ja palkittu mikrobiologi tri Iichiroh Ohhira on kehittänyt ihonhoitotuotteen, jossa probioottiset ja prebioottiset ainesosat yhdistyvät luonnonvaraisiin kasvi- ja hedelmäuutteisiin. Patentoitu seos tukee tasapainoisen ja terveen ihon luonnollista tilaa. Magoroku -ihonhoitoöljy toimii päivittäisessä käytössä kosteuttajana koko vartalolle ja on myös erittäin tehokas käsivoide. Se on ihanteellinen erittäin kuivalle iholle, sen koostumus on kevyt ja se on riittävän hellävarainen käytettäväksi myös kasvojen iholla.

Nykytieteen avulla voidaan vahvistaa, että Dr. OHHIRA®n Magoroku-öljy sisältää alfa-linoleenihappoja ja linoleenihappoja, joita ihmiskeho ei itse pysty tuottamaan. Dr. OHHIRA®n probioottinen Magoroku -ihonhoitoöljyssä yhdistyvät luonnollisten ainesosien parantava vaikutus, muinainen japanilainen fermentointitaide sekä nykytiede. Näiden tuloksena syntyy rauhoittava ihonhoitoöljy, joka on ihanteellinen kuivalle, herkälle, stressaantuneelle tai vaurioituneelle iholle. Oiva luonnollinen apu atooppiselle iholle!

Terveen ihon avain piilee kehon tasapainoisessa tilassa

Ihon pH-taso ja probioottitaso ovat sidoksissa toisiinsa:
Magoroku sisältää botaanista seosta, joka tasapainottaa ihon pH:ta ja ravitsee ihoa sen tarvitsemilla sakkarideilla, aminohapoilla ja antioksidanteilla. Tuotteen sisältämä probioottinen uute sisältää lisäksi ihon pH:ta tasapainottavia ja hoitavia orgaanisia happoja, jotka edesauttavat sen terveyttä edistävän syklin toimintaa.

Ihon probioottisen tasapainon tukemisesta on hyötyä mm:

 • ihon kollageenikuitujen ulkonäön ja rakenteen säilymisessä
 • ihosolujen terveessä uusiutumisprosessissa
 • ihon kosteuttamisessa ja ravitsemisessa
 • ihon terveenä pitävän suojamuuritoiminnon tukemisessa
 • kuultavan ja elinvoimaisen ihon säilyttämisessä

Yhdessä nämä vaikutukset edesauttavat säilyttämään ihon elinvoimaisuuden.

Ihosta kannattaa pitää huoli tuotteilla, jotka hoitavat ja tukevat sen tervettä probioottista- ja pH-tasapainoa. Dermatologia kehittyy probioottien alan keksintöjen ansiosta nopeasti; Dr. OHHIRA®n probioottinen ihonhoitoöljy onkin omalla alallaan markkinajohtaja.

Todella luonnollinen ja puhdas ihonhoito

Dr.OHHIRA®n ihonhoitotuotteet soveltuvat ihanteellisesti päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille, myös erittäin kuivalle ja herkälle iholle ja atooppiselle iholle. Tuotteita voidaan käyttää kasvoille ja vartalolle niin usein kuin tarpeen, aina, kun iho tarvitsee ravinteita ja uudistumista. Säännöllisesti käytettynä Dr.OHHIRA®n probioottinen Magoroku -ihonhoitoöljy takaa terveen ja säteilevän ihon.

100% uonnollisesti, ilman kemikaaleja!

• Luonnosta peräisin olevat, täysin orgaaniset ainesosat.
• Tuote ei sisällä synteettisiä hajusteita, stabilointiaineita, säilöntäaineita, kemikaaleja tai keinotekoisia väriaineita.
• Tuotetta ei ole testattu eläimillä.
• Valmistettu japanilaisen vuoristolähteen veteen.

Magorokun käytön hyötyjä:

• Ihonhoitoöljy kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ja karheaa ihoa.
• Pitää ihon nuorekkaana ja terveenä.
• Rauhoittaa auringonpolttamien jälkeistä ihoärsytystä.
• Suojaa ihoa kuivuudelta.

Lisätiedot

Paino 164 g (gramma)
Mitat 13 × 6 × 16.2 cm (senttimetri)

Kuvaus: Kampuku kauneussaippua

Dr.OHHIRA®n probioottisessa Kampuku -kauneussaippuassa yhdistyvät luonnolliset ainesosat, muinainen japanilainen fermentointitaide sekä nykytiede. Saippua on ihoa puhdistava, tasapainottava ja sillä on nuorentava vaikutus iholle. Erittäin hellävarainen saippua soveltuu käytettäväksi koko perheelle. Kampuku -kauneussaippua sisältää probioottisia uutteita, joiden runsaat ravinteet, kuten aminohapot, vitamiinit ja mineraalit tukevat ihon terveyttä ja tasapainoa.

Ihon pintaa voidaan kutsua eräänlaiseksi ekosysteemiksi. Näin ollen synteettiset puhdistusaineet ja kosteuttajat saattavat rikkoa ihon herkän tasapainon, se sen vuoksi tätä tasapainoa tulisikin pyrkiä tukemaan.

Terveen ihon salaisuus?

Ihoa tulisi hoitaa tuotteilla, jotka hoitavat sen tervettä probioottista tasapainoa ja pH-tasapainoa. Probiootteja koskevien tutkimustulosten ansiosta dermatologia on viime vuosina kehittynyt nopeaan tahtiin, ja tätä tarvetta vastaaman on kehitetty myös Dr.OHHIRA®n probioottinen Kampuku -kauneussaippua.

Ihon probioottisen tasapainon tukemisen hyötyjä:

 • Säilyttää ihon optimaalisen pH:n
 • Säilyttää kollageenikuitujen ulkonäön ja rakenteen
 • Tukee ihosolujen terveellistä uudistumista
 • Kosteuttaa ja ravitsee ihoa
 • Tukee ihon tervettä suojamuuritoimintoa

Yhdessä edellä mainitut vaikutukset edesauttavat ihon vitaalisuuden ja hehkuvan ulkonäön säilyttämisessä.

14 luonnollisesta kasviuutteesta valmistettu Kampuku on kemikaalivapaa ja sillä on kosteuttava, probioottisesti tukeva ja deodorisoiva vaikutus. Tämä hellävarainen, mutta tehokas saippua sopii jokapäiväiseen käyttöön kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle iholle.

Dr.OHHIRA®n probioottinen Kampuku -kauneussaippua on tunnettu elastisen ja säihkyvän ihon salaisuutena! Better Nutrition Magazine -aikakauslehti on palkinnut sen viisi kertaa Best of Beauty’ Award -palkinnolla sekä Taste for Life Magazine -lehti Women’s Health Essential Award -palkinnolla. Lisäksi Fit Bottom Girls valitsi sen vuonna 2016 vuoden parhaiden kauneustuotteiden joukkoon viidennelle sijalle.

Luonnollinen ja puhdas ihonhoito

 • Täysin luonnolliset ainesosat
 • Tuote ei sisällä hajusteita, stabilointiaineita, säilöntäaineita, kemikaaleja tai keinotekoisia väriaineita.
 • Tuote ei sisällä eläinperäisiä aineita, säilöntäaineita eikä synteettisiä väriaineita.
 • Tuotetta ei ole testattu eläimillä.
 • Valmistettu käyttämällä japanilaisen vuoristolähteen vettä.

Saippuan luonnollinen karamellin sävy saattaa haalistua käytön ja varastoinnin aikana; tämä ei kuitenkaan vaikuta saippuan laatuun.

AINESOSAT

MAGOROKU – IHONHOITOÖLJY

Horse fat, lactobacillus/streptococcus thermophilus/molasses/rice bran/fruit/leaf/stalk/agaricus blazei/lentinula edodes/grifola frondosa/hizika/fusiformel/laminara japonica/undaria, pinnatifida ferment filtrate, octyldodecanol, steryl glycrrhetinate, aloe barbadensis leaf extract, eribotya japonica leaf extract, prunus persica leaf extract.

Koska ihonhoitotuotteisiin ei ole lisätty viskositeettia, stabilointiaineita eikä säilöntäaineita, se voi ilmaston ja muiden ympäristötekijöiden perusteella olla joko jähmeää voidetta tai nestemäistä. Tällaiset muutokset eivät aiheuta ongelmia tuotteen käytössä.

 

KAMPUKU KAUNEUSSAIPPUA

Sodium palmate, sodium cocoate, lactobacillus / streptococcus thermophilus /molasses/rice bran/fruit/leaf/stalk/agaricus blazei/lentinula edodes /grifola frondosa /hizika fusiformis /laminaria japonica /undaria pinnatifida ferment filtrate / aqua, caramel.

14:sta luonnollisesta kasviuutteesta valmistettu Dr. OHHIRA®n probioottinen Kampuku -kauneussaippua kosteuttaa ihoa probioottisesti ilman kemikaaleja ja sillä on luonnollinen antibakteerinen vaikutus. Probioottiuute sisältää runsaasti ihon terveyttä ja tasapainoa tukevia aineita, kuten aminohappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita.

KÄYTTÖ

MAGOROKU – IHONHOITOÖLJY

Täysin luonnolliset ainesosat hoitavat juuri ajeltua ihoa ja kosteuttavat sitä välttäen ärsytystä. Sopii erinomaisesti käytettäväksi parranajon jälkeen. Japanilaiseen Magoroku-öljyyn (hevosöljy) liuotetut luonnolliset ainesosat imeytyvät nopeasti iholle.

Turvallista ja hellävaraista ihonhoitoöljyä voidaan käyttää myös vauvan vaippaihottuman hoitoon tai muuhun ihon punoitukseen. Öljy soveltuu myös käytettäväksi paikallisesti viilto- tai palohaavoihin, akneen, vauvarokkoon, ekseemaan, hyönteisten puremiin, ihottumiin ja auringonpolttamiin sekä hiivasienten ja virusinfektioiden aiheuttamiin haavaumiin, mutta myös aikuisen ihon ravitsemiseen ja kosteuttamiseen.

 

KAMPUKU KAUNEUSSAIPPUA

Kostuta saippua, vaahdota sitä käsissäsi ja levitä kostalle iholle. Huuhtele vedellä.

Vinkki levittämiseen:

Levitä Kampuku-vaahtoa pesulapun avulla kasvoille ja hiero hellävaraisesti käsin. Jätä imeytymään kasvoille muutamaksi minuutiksi.

Vinkit karvanpoistoon – millä tavoin välttää kasvojen, kainaloiden tai bikinialueen ihon ärsytystä:

Vaahdota Kampuku -kauneussaippuaa ja käytä sitä ihokarvojen ajeluun. Probioottikannat tasapainottavat ihon pH:ta ja ehkäisevät ihottumaa ja ihoärsytystä. Karvojen poiston yhteydessä aiheutuva ihottuma on usein ongelmallinen, jos vähemmän hyödyllisiin ihokarvoihin aiheutuu mikrovauriota.

Ihoärsytyksen estämiseksi terän on liu’uttava sulavasti iholla. Karvojen poisto onnistuu parhaiten silloin, kun iholle on levitetty pH-tasapainotettua saippuaa, geeliä tai voidetta. Tämänkaltaiset tuotteet kosteuttavat ihoa ja pehmentävät ihokarvan tuppea, toimien samalla ihon ja terän välistä kitkaa pienentävänä välittäjäaineena.

Ajeltava ihoalue kannattaa huuhdella ensin lämpimällä vedellä, sillä pesemätön tai kylmällä vedellä huuhdeltu iho supistuu ja ärtyy helpommin. Lämmin lämpötila sen sijaan auttaa ihoa rentoutumaan, parantaa sen joustavuutta ja vähentää kitkaa.

Saippua vanhenee 12 kuukauden kuluttua pakkauksen avaamisesta.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihonhoitosetti: Dr.OHHIRA®n MAGOROKU-IHONHOITOÖLJY ja KAMPUKU-KAUNEUSSAIPPUA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *