Dr.OHHIRA® KOLLAGEENI +, 3 x 10 pulloa (20 ml)

Alennus

Dr.OHHIRA® KOLLAGEENI +, 3 x 10 pulloa (20 ml)

Alkuperäinen hinta oli: 291.00€.Nykyinen hinta on: 247.35€.

3 pakettia eli 3 x 10 pulloa (20 ml/kpl)

Vain 10 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3pkKollageen Osasto:

Kuvaus

Dr.OHHIRA®n KOLLAGEENI + on terveyden, kauneuden ja nuoruuden salaisuus:

  • elastinen, nuorekas ja säteilevä iho;
  • taipuisat, joustavat nivelet;
  • maksimaalinen työkyky ja energiaa koko työpäivän ajaksi;
  • kokonaisvaltaisesti hyvä ja nuorekas olo.

Kollageenijuoma sisältää 7,75 g merestä peräisin olevaa kollageenia (I, II ja III -tyyppi) – kollageeni on ihmiskehon tärkein proteiini. Se muodostaa 30 % kehon kaikista proteiineista ja 70 % ihon proteiineista. Kollageenin vaikutukset heijastuvat etenkin ihon hyvinvointiin; sen määrän ja laadun muutokset näkyvät kaikkialla elimistössä. I -tyypin kollageenia esiintyy ihossa, jänteissä, verisuonissa, sisäelimissä ja luissa. II -tyypin kollageeni on pääosin rustossa ja III -tyypin kollageenia esiintyy silmän verkkokalvoissa sekä pienissä kapillaareissa. Kollageenia voidaankin kutsua elimistön rakennusmateriaaliksi, ns. liimaksi, joka muotoilee soluja ja takaa kudosten ja elimien lujuuden, tiukkuuden ja elastisuuden. Kollageeni vastaa solujen ja elimien sekä solujen ja aivojen välisestä informatiivisesta yhteydestä ja näin ollen osallistuu elimistön kaikkiin elintärkeisiin prosesseihin.

Kollageenijuoma – puhdas luonnollisen kauneuden ja nuoruuden salaisuus, joka vaikuttaa sisältä ulospäin!

Lasten ja nuorten elimistössä kollageenikuidut uusiutuvat jatkuvasti. Kuitenkin noin 25-vuotiaasta alkaen ihmiskeho alkaa menettää joka vuosi n. 1,5 % luonnollisesta kollageenistaan. 35-vuotiaana elimistöstämme puuttuu noin 15 % ja 45-vuotiaana 30 % kollageenista. Ihon solujen väliaineen uudistuminen hidastuu, solut menettävät kosteuttaan, jolloin elimistö alkaa ikääntyä ja sen toiminnot hiipuvat. Heti, kun elimistö menettää kollageenintuotantokykyään, heijastuu tämä ihon kuntoon. Syntyy ryppyjä ja venymisarpia, iho muuttuu kuivaksi ja menettää luonnollista elinvoimaansa.

Kollageenijuoma: Fermentoitu, 5 vuoden aikana valmistunut kasvipohjainen massa, joka sisältää 12 ОМ–Х® maitohappobakteerikantaa. OM-X® -massa tuotetaan ainutlaatuisella teknologialla. Tuote sisältää kasvipohjaisia ainesosia: marjoja, hedelmiä, sieniä, yrttejä, juuria ja merileviä, jotka kasvavat Japanin alueilla niiden luonnollisissa olosuhteissa. Kaikki juoman ainesosat kerätään käsin ja fermentoidaan 12 maitohappobakteerikannan kanssa luonnollisessa lämpötilassa. Pitkän fermentointiprosessin ansiosta ihmiskehoon joutuvat eri maitohappobakteerikannat eivät kilpaile keskenään, vaan suuntaavat voimansa patogeenisten mikro-organismien torjuntaan. Ainoastaan suoliston tasapainoinen mikrofloora takaa ravintolisien, kivennäisaineiden ja vitamiinien optimaalisen saannin. OM-X® -massa palauttaa suoliston mikroflooran tasapainon ja auttaa elimistöä hyödyntämään kokonaisvaltaisesti Dr. Ohhiran tarjoaman kollageenijuoman aktiiviset ainesosat.

ELASTIINI Elastiinia (5 mg) – syntyy elimistössämme luonnollisella tavalla noin 25-vuotiaaksi saakka ja häviää kokonaan 40–50 vuoden iässä. Tämän seurauksena iho menettää raikkauttaan ja elastisuuden sekä muuttuu kuivaksi ja ryppyiseksi. Elastiinin avulla voidaan kuitenkin hidastaa joitakin fysiologisia prosesseja, kuten ihon vanhenemista, sillä se kykenee sitomaan vettä soluihin. Elastiinin vaikutuksesta iho muuttuu pehmeämmäksi ja hiusten kunto paranee. Elastiini on myös elimistömme tärkein sidekudosproteiini. Sitä on runsaasti jänteissä sekä valtimoiden seinämissä. Se takaa kudosten, jänteiden ja ihon elastisuuden.

Hyaluronihappo (5 mg) – on ihmiskehon luonnollinen aine. Suurin osa siitä sijaitsee ihossa, nivelten välisissä nesteissä sekä silmämunassa. Elimistö itse tuottaa hyaluronihappoa ja käyttää sitä nivelten voiteluaineena sekä ihon kosteustasapainon säilyttämiseen. Noin 50 % elimistön hyaluronihaposta sijaitsee ihossa. Ajan kuluessa hyaluronihapon taso elimistössämme vähenee luonnollisesti – iho alkaa kuivua, hilseillä, kuihtua, roikkua ja siihen muodostuu ryppyjä. Myös silmän sisäinen paine kasvaa, jonka seurauksena voi tulla näön huononemista. Hyaluronihappo hidastaa ihosolujen keratinisoitumista, poistaa toksiineja ja aineenvaihdunnan tuotteita, palauttaa ihon kosteustasapainon ja elastisuuden sekä estää ryppyjen ja muiden ikääntymisen merkkien muodostumista.

Koentsyymi Q10

(CoQ10) (12,5 mg) – Pääasiallisesti koentsyymi Q10 (CoQ10) sijaitsee niissä elimissämme, jotka käyttävät suurimman osan ihmisen energiasta, kuten aivot, sydän, maksa ja munuaiset. Sen pitoisuus lisääntyy tasaisesti syntymästämme lähtien ja saavuttaa huippunsa noin 20-vuotiaana. 25 -vuotiaasta lähtien elimistön Q10-taso alkaa laskea. Koentsyymi Q10 kuuluu tehokkaimpiin luonnollisiin antioksidantteihin, jotka neutralisoivat vapaita radikaaleja elimistössä ja on vastuussa jopa 95 % osalta solujen energian syntymisestä. C-vitamiini (250 mg) –  tärkeä merkitys kollageenisynteesissä.

Kermaidi (5 mg) – takaa ihon kosteuden säilymisen, säilyttäen sen nuorekkuuden ja kimmoisuuden.

Lisätiedot

Paino 323 g (gramma)
Mitat 15.5 × 2.8 × 11.2 cm (senttimetri)

AINUTLAATUISET OMINAISUUDET

Tarjoamamme kollageenijuoma OM-X®+Kollageeni koostuu fermentoidusta vihannesuutteesta OM-X® ja erittäin korkealaatuisesta kollageenista. OM-X® +Kollageenille on valittu laadukas vesiliukoinen, matalamolekyylipainoinen kalakollageeni, joka on saatu lohikalojen suomuista, nahasta ja luista.
Dr.OHHIRA® juotava kollageeni (8)

500 mg 7750 mg:sta on matalamolekyylipainoinen kollageeni. Mitä pienempi molekyylimassa, sitä paremmin kollageeni imeytyy.

Vaikka käyttäisit suuria määriä korkealaatuista kollageenia, ilman hyvää imeytymistä se ei ole tehokasta. Siksi tähän tuotteeseen lisättiin fermentoitua vihannesuutetta OM-X®. Tämä uute auttaa kehoa vastaanottamaan kollageenia paremmin. Tuotteen luomisessa mentiin vielä askel kauemmas – kollageenin ja OM-X® -uutteen lisäksi tuotteeseen lisättiin myös muita kauneudelle oleellisia komponentteja, kuten C-vitamiini, hyaluronihappo, koentsyymi Q-10, elastiini ja keramidi.

Kollageeni on tärkein rakenteellinen proteiini sidekudoksissa, se muodostaa 25 % – 35 % koko kehon proteiinista. Kollageenia löytyy luista, lihaksista ja ihosta. Tiedetään, että kollageeni on tärkeää kaunista ihoa varten. Todellisuudessa kollageeni, keratiini ja elastiini antavat iholle vahvuutta, joustavuutta ja nuorekkaan ulkonäön, mikä on monille kauneuden perusta.

TUOTTEEN OMINAISUUDET

KÄYNYT PROBIOOTTI /10 mg/. OM-X:n tuotannossa hedelmät, levät, sienet ja vihannekset laitetaan vaiheittain neljänä vuodenaikana fermentoitumaan, jotta saadaan aikaan ainutlaatuinen japanilainen käymisreaktio. Fermentoinnin lisäksi lisätään 12 maitohappobakteerikantaa. OM-X-uute auttaa hyödyllisten aineiden imeytymisessä kehoon. Siksi sitä on lisätty myös kollageenijuomaan – jotta keho pystyisi vastaanottamaan hyödyllisiä aineita paremmin.

Kollageeni on tärkeä rakennusaine hyvinvoivalle iholle – kollageeni, keratiini ja elastiini yhdessä antavat iholle vahvuutta, joustavuutta ja nuorekkaan ulkonäön.

Ikääntymiseen liittyvien prosessien seurauksena kehomme tuottaman keratiinin määrä vähenee vaiheittain, jopa melko nopein ja dramaattisin tuloksin. Eri lähteiden mukaan ihon kollageenikato on keskimäärin 1 % vuodessa. Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että 50-vuotiaana sekä miehillä että naisilla kehon tuottama kollageeni saattaa olla lähes täysin hävinnyt iholta.
Ihon kollageenikatoa edesauttavat myös monet ulkoiset tekijät, kuten stressi, liiallinen altistuminen auringolle, ruokailutottumukset sekä altistuminen toksiineille (kuten tupakansavun nikotiini). Kollageenipitoisuuden väheneminen onkin yksi suurimmista tekijöistä iän mukanaan tuomalle ihon löystymiselle ja rypyille.

Kollageenia voidaan nauttia myös suun kautta ja varsin tehokkaasti – erilaisilla tutkimuksilla on todistettu, että yli 90 % suun kautta nautitusta kollageenista imeytyy, ja mikä tärkeintä, kerääntyy ihoon.

Dr. Ohhira OM-X -kollageenijuoma sisältää korkealaatuisen kollageenin lisäksi myös OM-X-uutetta, joka edesauttaa kollageenin imeytymistä kehoon. OM-X-uute on käymisteitse valmistettu vihannesuute.

Dr. Ohhira OM-X -tuotteen kehityksessä on menty vielä askel edemmäs – kollageenin ja OM-X-uutteen lisäksi, tuotteeseen on sisällytetty myös muita kauneutta edistäviä komponentteja, kuten C-vitamiinia, hyaluronihappoa, koentsyymi Q-10:ä, elastiinia ja keramidia.

AINESOSAT

Ainesosat:

Kalakollageeni (7,75 g), mustikkamehu, koentsyymi Q10, 5-vuotinen ruokaresepti hapatettuja kasveja ja maitohappobakteereita (galakto-oligoskkaridit, frukto-oligosakkaridit, sokeri (melassi, oligosakkaridit), hyaluronihappo (5 mg), keramidi (5 mg), kriikunauute (Prunus domestica L.), pinaatinlehtiuute (Spinacia oleracea L.), kiinanpukinpensaan (Lycium chinense Mill.) hedelmäuute, siitakejauhe (Lentinula edodes), vihannessinapin (Brassica rapa var. Perviridis) lehti- ja varsiuute, viikunauute (Ficus carica L), tarha- ja pensasmustikan (Vaccinum ashei, Vaccinum australe) marjauute, yamamomon (Myrica rubra) hedelmäuute, yuzu-uute (Citrus junos SIEB. Ex Tanaka), murillin sienirihmastojauhe (Agaricus blazei), koppelokääpäjauhe (Grifola frondosa), merilevän Hizikia fusiforme lehdet ja varret, levän Undaria pinnatifida lehdet ja varret, levän Laminaria japonica lehdet ja varret, happamuudensäätöaine sitruunahappo; probioottiset viljelyt (Bifidobacterium breve ss. Breve, Bifidobacterium infantis ss. Infantis, Bifidobacterium Longum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei ss. Casei, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus helveticus ss. Jugurti, Lactobacillus plantarum ja Sterpococcus thermophilus), kalaelastiini (5 mg), (sakeuttamisaine konjak-hartsi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, L-askorbiinihappo (C-vitamiini, 250 mg), väriaine karamelli, aromit, sukraloosi ja tislattua vettä.

20 ml sisältää: 7,75 g pienimolekyylistä meriperäistä (kala) kollageenia ja kollageenitripeptidejä, 250 mg C-vitamiinia (312,5 % PV*), 50 mg kuningatarhyytelöä, 12,5 mg koentsyymiä Q10, 5 mg pienimolekyylistä meriperäistä (kala) elastiinia, 5 mg pienimolekyylistä hyaluronihappoa, puhtaus 93 %. *PV – päivittäinen viitemäärä

Kollageenin molekyylipaino: 1 000 Da

Kollageenitripeptidien molekyylipaino: 500 Da

Elastiinin molekyylipaino: 1 100 Da

Hyaluronihapon molekyylipaino: 150 000 Da

KESKIMÄÄRÄINEN PAINO
 20 mg
Pienimolekyylinen (molekyylimassa 1000 Da) meriperäinen kollageeni (I, II ja III tyypit) ja tripeptidit (molekyylimassa 500 Da) 7,75 g
C-vitamiini 250 mg
Koentsyymi Q10/td> 12,5 mg
5-vuotinen resepti hapatettuja kasveja ja maitohappobakteereita 10 mg
Meriperäinen elastiini (molekyylimassa 1000 Da) 5 mg
Hyaluronihappo (93 % puhdas) (molekyylimassa 150 000 Da) 5 mg
Keramidi  5 mg
Mustikkamehu 1000 mg
Sitruunahappo 850 mg

KÄYTTÖ

Yksi kuuri sisältää 2 pakettia (10 pulloa). Yhdessä pakkauksessa on 5 pulloa.

Aikuisille yksi pullo (20 ml) päivässä ensimmäisten 5 päivän ajan, sen jälkeen yksi pullo kolmen päivän välein.

Tuotetta suositellaan nautittavaksi ennen nukkumaanmenoa, koska kehon uusiutumisprosessit tapahtuvat pääasiassa yöllä.

Yhden kuurin kesto on 20 päivää. Suosituksena on nauttia 3-4 kuuria vuodessa.

Sopii sekä imettäville että odottaville äideille.

Biologisesti aktiivinen ravintolisä. Tuote ei ole lääke.

HUOM! Parhaimman hyödyn saavuttamiseksi suositellaan yhdistettäväksi kollageenijuoma Dr. OHHIRA® -probioottien kanssa.

MÄÄRA

Pakkauksessa on 10 x 20 ml pulloa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dr.OHHIRA® KOLLAGEENI +, 3 x 10 pulloa (20 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *