Sisäinen ja ulkoinen kauneus

Olemme kaikki kuulleet tavalla tai toisella tämän sanonnan, mutta yllättävää on, kuinka todenperäinen tämä ilmaisu saattaa olla. Kat James, joka on julkaissut monia artikkeleita luonnollisesta terveydestä ja kauneudesta, onkin julkaisuissaan paljastanut yllättävän komponentin, joka luo perustan pysyvälle kauneudelle ja hehkuvalle olemukselle: probioottiset lisäravinteet.

“Todellinen kauneus säteilee sisältä.”

On saatu selville, että probiootit, nuo ruoansulatuskanavassamme elävät hyödylliset bakteerit, hoitavat ruoansulatuksemme lisäksi myös ulkonäköämme. Aina painonhallinnasta ihon puhtauteen, suotuisat probiootit edesauttavat elimistöämme voimaan hyvin ja pysymään terveenä.

”Olen henkilökohtaisesti saanut nähdä, että jos elimistömme sisäinen ekologia heikkenee, ulkoinen kauneus kärsii”, on James todennut. “Jopa silloin, kun työskentelin New Yorkissa meikkitaiteilijana, ja minulla oli varastossa lukemattomia kauneuskikkoja, en pystynyt piilottamaan väsynyttä ihoani, alakuloista mieltäni enkä nousujohteista painoani.” Hän selvittää, että jos probioottien tasapaino (tai sisäinen ekologiamme) häiriintyy, kärsii tästä koko keho. Tällöin ruoansulatusjärjestelmä ei saa tarpeeksi ravinteita, mikä jättää kehon nälkäiseksi myös silloin, kun ihminen muutoin syö riittävästi. Tämä saattaa aiheuttaa liiallista ruokahalua ja painonnousua.

Koska probiootit auttavat kehoamme vapautumaan myrkyistä, saattaa elimistön heikko probioottinen tasapaino jopa aiheuttaa ihottumaa, tulehduksia ja finnejä. Ajan mittaan elimistön häiriintynyt sisäinen ekologia vain pahentaa ongelmia, ja saa meidät tuntemaan itsemme vähemmän kauniiksi – ilmenee väsymystä, mielialan vaihtelua ja levottomuutta. Alhainen energiataso ja väsymys näkyvät yleensä kasvoissa ja etenkin silmänalusihossa.

James itse joutui kärsimään kaikista edellä mainituista ongelmista, jotka viittaavat probioottipopulaation vähenemiseen. Hänen energiatasonsa ja terveytensä olivat heikompia kuin koskaan aikaisemmin. Hän ymmärsi, että jotain oli tehtävä. Hän alkoi tutkia, milloin oli menettänyt tasapainonsa. Tutkiessaan, millä tavoin ravitsemuksen laatu ja luonnolliset menetelmät edesauttavat raikastamaan koko olemustamme, hän tutustui tutkimuksiin, jotka käsittelivät probioottien vähemmän tunnettuja vaikutuksia. “Olemme vasta löytämässä kaikkia probioottien kliinisesti todistettavia ominaisuuksia”, hän totesi.

“Jos olet käyttänyt antibiootteja, ehkäisypillereitä, tai kuten minä, viettänyt suurimman osan elämästäsi sokeririippuvaisena, ovat probiootit elimistöstäsi luultavasti lähes hävinneet.”

Löydettyään kadoksissa olleen motivaationsa, James kehitti henkilökohtaisen ravinto-ohjelman, jossa kiinnitettiin erityistä huomiota ravintoaineisiin, jotka vaikuttavat ulkoiseen olemukseemme. “Ohjelmaan kuului myös probiootteja, jotka parantavat näiden ravinteiden imeytymistä. Tämä kaikki muutti minut kirjaimellisesti tunnistamattomaksi, palauttamalla ruoansulatukseni terveyden, joka johti puhtaaseen ihoon ja uuteen ruokasuhteeseen”, kertoi James. “Käytän pysyvästi kymmenen kokonumeroa pienempiä vaatteita!”

James on saavuttanut todella huomattavia tuloksia, mutta probioottisten lisäravinteiden käytöllä on myös eräs kauneudelle edullinen “sivuvaikutus”. “Probiootit auttavat meitä sulattamaan ruoan kunnolla. Kyseessä on dominoefekti. Jotta voisit tuntea olosi hyväksi ja näyttää hyvältä, kaikki kehosi solut tarvitsevat ravinnosta saatavia aineita. Ravinnepuutoksilla on huomattavia vaikutuksia ulkonäöllemme”, on Mindy Barrows, Dr.OHHIRA® probioottien jälleenmyyjän Essential Formula C.N:n koulutuspäällikkö USA:ssa, selventänyt. Jos ylensyönnin tai iho-ongelmien alkuperäinen syy on probioottien epätasapaino, tulisi näissä jo muutaman kuukauden laadukkaiden probioottien käytön jälkeen olla havaittavissa valtavia muutoksia.

Probioottien kohdalla tulee ottaa huomioon muutamia tärkeitä asioita. “En missään tapauksessa suostuisi nauttimaan kylmäkuivattuja valmisteita, jotka eivät välttämättä sisällä mitään elävää”, totesi James. “Suosin mieluummin Dr.OHHIRA® -probiootteja. Ne sisältävät vahvimpia eläviä bakteerikantoja ja prebiootteja, jotka tarjoavat probiooteille tarvittavia ravinteita.”

Kun probioottivalmisteeseen sisältyy monia erilaisia probioottikantoja, saattaa tämä yhdistelmä olla tehokkaampi kuin miljardi yhden probioottikannan edustajaa. “Kyse on epäilemättä tilanteesta, jossa laatu on tärkeämpää kuin määrä”, toteaa Barrows. “Tuotteet, joissa väitetään olevan miljardeittain tiettyä bakteeria, saattavat osoittautua kehollemme tarpeettomiksi ja aiheuttaa immuunivasteen. Tämän seurauksena keho luulee, että kyseessä on todellinen uhka.” Laadukkaat probioottituotteet sisältävät useita eri probioottikantoja ja niiden lisäksi prebioottisia ravinteita.

Jamesin suosimien Dr.OHHIRA® -tuotteiden joukkoon kuuluu myös ulkoisesti käytettävien kauneudenhoitotuotteiden sarja. Tutkijat ovat havainneet, että probiootit tekevät kehollemme hyvää myös silloin, kun niitä levitetään ulkoisesti iholle. Kosteuttavaan voiteeseen tai saippuaan sisältyvät probiootit ravitsevat ja kosteuttavat ihoa ilman vahvoja kemikaaleja ja ihoa ärsyttäviä ainesosia. Tämä tarjoaa uusia mahdollisuuksia kaikille, jotka kärsivät erittäin herkästä tai näppyläisestä ihosta.

Jos siis etsit terveellistä tapaa painonhallintaan ja aineenvaihdunnan säätelyyn tai haluat kohentaa ihosi kuntoa, saattavat probiootit olla kauan odotettu vastaus ulkonäkösi virkistämiseksi. “Parempi itsetunto ja ulkonäkö saavat huokumaan uutta energiaa”, on James todennut. “Kauneus alkaa todellakin sisältä – jo suolistosta lähtien!”

Jos suolistoa voidaan kutsua immuunijärjestelmämme ensimmäiseksi puolustuslinjaksi, on toinen puolustuslinja ihomme. Useinkaan ei ymmärretä, että juuri probiootit tukevat immuunijärjestelmämme soluja sisältä käsin ja probiooteilla rikastettu Dr.OHHIRA® Kampuku-saippua tasapainottaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Se on ihanteellinen valinta herkän ihon hoitoon ja toimii erinomaisesti myös partavaahtona.

Ruoansulatuksesi on oltava vahva … jotta olisit kaunis!

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *