Vahvempi immuniteetti

Terveysongelmien ennaltaehkäisystä on tulossa useimpien ihmisten prioriteetti numero yksi. Etsittäessä erilaisia keinoja terveenä pysymiseksi, ovat yhä useammat luonnontuotteiden käyttäjät löytäneet probioottiset lisäravinteet. Ruoansulatuksen parantamisen lisäksi probiootit muodostavat tärkeän osan arvoitusta nimeltä ihmisen immuunijärjestelmä.

Tieteellisesti on osoitettu, että noin 70 % immuunisoluista sijaitsee ruoansulatuskanavassa. Probiootit, suolistossa luonnostaan elävät hyödylliset bakteerit, ruokkivat näitä immuunisoluja, muun muassa torjumalla epätoivottuja vieraita. Suolisto toimii immuunijärjestelmämme ensimmäisenä puolustuslinjana ja terveenä pysymiseksi tulisi hyvien ja pahojen bakteerien suhdeluvun oltava vähintään 85 : 15. Tämän luvun saavuttaminen on nykyaikaisen ravitsemuksen, stressaavien elintapojen sekä liiallisen antibioottien käytön seurauksena harvoin mahdollista, edellä mainittujen tekijöiden vaikutuksen ansiosta rasittavasti probioottipopulaatioomme.

On selvää, että probioottiset lisäravinteet ovat vastustuskyvyn ylläpidon kannalta äärettömän tärkeitä. Kuitenkin tulee huomioida, että kaikki probioottiset lisäravinteet eivät ole samanarvoisia. Joskus, jos yhteen probioottikapseliin on mahdutettu miljardeja eri bakteereja, saattaa käydä niin, että yhdenlaista bakteerikantaa onkin liikaa, jolloin elimistön immuunijärjestelmä hyökkää niitä vastaan. Myös tuotantoprosessit tai varastointiolosuhteet voivat muuttaa probiootit käytännössä hyödyttömäksi. Monet tekevät myös sen virheen, että nauttivat probiootteja käyttämättä niiden rinnalla myös prebiootteja, jotka ruokkisivat näitä elimistössä eläviä bakteereita ja pitäisivät ne elossa ja näin ollen tarjoaisivat suolistolle sopivan ympäristön probiooteille.

Dr.OHHIRA® probiootit on fermentoitu 12 maitohappobakteerikannalla. Kapseli sisältää ravintoympäristön, joka takaa elintärkeät aineet, pH:ta tasapainottavat orgaaniset hapot ja vitamiinit, kivennäisaineet, entsyymit sekä aminohapot. Tämä tarkoittaa, että valmisteessa on valmiina prebioottinen tuki. Tämä takaa sen, että Dr.OHHIRA® probiootit sopeutuvat suolistoon, jäävät sinne ja lisääntyvät. Nauttimalla ainoastaan yhden näitä kapseleita, joissa on sekä probiootteja että prebiootteja, voit varmistua siitä, että käyttämäsi ravintolisä todella parantaa immuunijärjestelmääsi.

Immuunivasteen tukemisen lisäksi probioottien, kuten Dr.OHHIRA® -valmisteiden, käyttö parantaa myös ruoansulatusta kokonaisuutena, varmistamalla elimistölle sen tarvitsemat ravintoaineet.

On moneen kertaan tieteellisesti todistettu, että pelkästään pöpöt eivät tee ihmistä sairaaksi. Epäterveelliset elämäntavat yhdessä epätasapainossa toimivan ruoansulatuksen kanssa antavat hyvät edellytykset immuunijärjestelmän heikentymiselle. Tällöin elimistö tulee erityisen alttiiksi bakteereille. Eräs tärkeimmistä askelista oikeaan suuntaan on tehokas probioottinen ravintolisä, kuten Dr.OHHIRA® -tuotteet.

Ruoansulatuksesi on oltava vahva, että pysyt terveenä.

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *