Dr.OHHIRA® – KAMPUKU KAUNEUSSAIPPUA

Dr.OHHIRA® – KAMPUKU KAUNEUSSAIPPUA

16.80

Dr.OHHIRA®n probioottisessa Kampuku -kauneussaippuassa yhdistyvät luonnolliset ainesosat, muinainen japanilainen fermentointitaitde sekä nykytiede. Saippualla on puhdistava, tasapainottava ja nuorentava vaikutus ja se on koostumukseltaan niin hellävarainen, että se soveltuu koko perheen päivittäiseen käyttöön.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4779033720273 Osastot: ,

Kuvaus

Dr.OHHIRA®n probioottisessa Kampuku -kauneussaippuassa yhdistyvät luonnolliset ainesosat, muinainen japanilainen fermentointitaide sekä nykytiede. Saippua on ihoa puhdistava, tasapainottava ja sillä on nuorentava vaikutus iholle. Erittäin hellävarainen saippua soveltuu käytettäväksi koko perheelle. Kampuku -kauneussaippua sisältää probioottisia uutteita, joiden runsaat ravinteet, kuten aminohapot, vitamiinit ja mineraalit tukevat ihon terveyttä ja tasapainoa.

Ihon pintaa voidaan kutsua eräänlaiseksi ekosysteemiksi. Näin ollen synteettiset puhdistusaineet ja kosteuttajat saattavat rikkoa ihon herkän tasapainon, se sen vuoksi tätä tasapainoa tulisikin pyrkiä tukemaan.

Terveen ihon salaisuus?

Ihoa tulisi hoitaa tuotteilla, jotka hoitavat sen tervettä probioottista tasapainoa ja pH-tasapainoa. Probiootteja koskevien tutkimustulosten ansiosta dermatologia on viime vuosina kehittynyt nopeaan tahtiin, ja tätä tarvetta vastaaman on kehitetty myös Dr.OHHIRA®n probioottinen Kampuku -kauneussaippua.

Ihon probioottisen tasapainon tukemisen hyötyjä:

  • Säilyttää ihon optimaalisen pH:n
  • Säilyttää kollageenikuitujen ulkonäön ja rakenteen
  • Tukee ihosolujen terveellistä uudistumista
  • Kosteuttaa ja ravitsee ihoa
  • Tukee ihon tervettä suojamuuritoimintoa

Yhdessä edellä mainitut vaikutukset edesauttavat ihon vitaalisuuden ja hehkuvan ulkonäön säilyttämisessä.

14 luonnollisesta kasviuutteesta valmistettu Kampuku on kemikaalivapaa ja sillä on kosteuttava, probioottisesti tukeva ja deodorisoiva vaikutus. Tämä hellävarainen, mutta tehokas saippua sopii jokapäiväiseen käyttöön kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle iholle.

Dr.OHHIRA®n probioottinen Kampuku -kauneussaippua on tunnettu elastisen ja säihkyvän ihon salaisuutena! Better Nutrition Magazine -aikakauslehti on palkinnut sen viisi kertaa Best of Beauty’ Award -palkinnolla sekä Taste for Life Magazine -lehti Women’s Health Essential Award -palkinnolla. Lisäksi Fit Bottom Girls valitsi sen vuonna 2016 vuoden parhaiden kauneustuotteiden joukkoon viidennelle sijalle.

Luonnollinen ja puhdas ihonhoito

  • Täysin luonnolliset ainesosat
  • Tuote ei sisällä hajusteita, stabilointiaineita, säilöntäaineita, kemikaaleja tai keinotekoisia väriaineita.
  • Tuote ei sisällä eläinperäisiä aineita, säilöntäaineita eikä synteettisiä väriaineita.
  • Tuotetta ei ole testattu eläimillä.
  • Valmistettu käyttämällä japanilaisen vuoristolähteen vettä.

Saippuan luonnollinen karamellin sävy saattaa haalistua käytön ja varastoinnin aikana; tämä ei kuitenkaan vaikuta saippuan laatuun.

Lisätiedot

Paino 100 g (gramma)
Mitat 8 × 3 × 6 cm (senttimetri)

AINESOSAT

Sodium palmate, sodium cocoate, lactobacillus / streptococcus thermophilus /molasses/rice bran/fruit/leaf/stalk/agaricus blazei/lentinula edodes /grifola frondosa /hizika fusiformis /laminaria japonica /undaria pinnatifida ferment filtrate / aqua, caramel.

14:sta luonnollisesta kasviuutteesta valmistettu Dr. OHHIRA®n probioottinen Kampuku -kauneussaippua kosteuttaa ihoa probioottisesti ilman kemikaaleja ja sillä on luonnollinen antibakteerinen vaikutus. Probioottiuute sisältää runsaasti ihon terveyttä ja tasapainoa tukevia aineita, kuten aminohappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita.

KÄYTTÖ

Kostuta saippua, vaahdota sitä käsissäsi ja levitä kostalle iholle. Huuhtele vedellä.

Vinkki levittämiseen:

Levitä Kampuku-vaahtoa pesulapun avulla kasvoille ja hiero hellävaraisesti käsin. Jätä imeytymään kasvoille muutamaksi minuutiksi.

Vinkit karvanpoistoon – millä tavoin välttää kasvojen, kainaloiden tai bikinialueen ihon ärsytystä:

Vaahdota Kampuku -kauneussaippuaa ja käytä sitä ihokarvojen ajeluun. Probioottikannat tasapainottavat ihon pH:ta ja ehkäisevät ihottumaa ja ihoärsytystä. Karvojen poiston yhteydessä aiheutuva ihottuma on usein ongelmallinen, jos vähemmän hyödyllisiin ihokarvoihin aiheutuu mikrovauriota.

Ihoärsytyksen estämiseksi terän on liu’uttava sulavasti iholla. Karvojen poisto onnistuu parhaiten silloin, kun iholle on levitetty pH-tasapainotettua saippuaa, geeliä tai voidetta. Tämänkaltaiset tuotteet kosteuttavat ihoa ja pehmentävät ihokarvan tuppea, toimien samalla ihon ja terän välistä kitkaa pienentävänä välittäjäaineena.

Ajeltava ihoalue kannattaa huuhdella ensin lämpimällä vedellä, sillä pesemätön tai kylmällä vedellä huuhdeltu iho supistuu ja ärtyy helpommin. Lämmin lämpötila sen sijaan auttaa ihoa rentoutumaan, parantaa sen joustavuutta ja vähentää kitkaa.

Saippua vanhenee 12 kuukauden kuluttua pakkauksen avaamisesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dr.OHHIRA® – KAMPUKU KAUNEUSSAIPPUA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *