Dr.OHHIRA® STANDARD 3-VUODEN FERMENTOINTI 12 ELÄVÄÄ BAKTEERIKANTAA
Ravintolisä maitohappobakteereilla fermentoitujen kasvien, levien ja sienien uutteella
30 & 60 kapselia
30 kapselin pakkaus (Nettopaino: 17,4 g)
60 kapselin pakkaus (Nettopaino: 34,8 g)
Hintaluokka: 32.00€ - 57.50€
Elämän parhaat asiat ovat vapaita – gluteenista, maidosta, synteettisistä lisäaineista ja GMO:ista.

100 % vegaaninen

100 % luonnollisista raaka-aineista

Tieteellisesti todistettu tehokkuus

Ei sisällä synteettisiä lisäaineita

Mahahappokestävä kapseli

GMO-vapaa

Laktoositon

Valmistettu luonnollisella fermentointimenetelmällä

Sisältää eläviä bakteerikantoja
- Lisätietoja tuotteesta
- Tuotteen ominaisuudet
- Aineosat
- Käytto
- Dr.Ohhira®-ravintolisät – minkä valita?
- Video
- Arviot (0)
Lisätietoja tuotteesta
Dr.OHHIRA® – 3 vuoden fermentointi 12 elävää bakteerikantaa
- Ainutlaatuinen Synbiotic Trio -koostumus: kuituja bakteerien ravinnoksi, eläviä maitohappobakteereja sekä fermentoinnin aikana muodostuneita yhdisteitä
- 100 % luonnolliset raaka-aineet
- Luonnollinen valmistusprosessi 3 vuoden fermentoinnilla
- 12 elävää erittäin elinvoimaista maitohappobakteerikantaa
- Kasvipohjaiset kapselit – sopii myös vegaaneille
- Patentoitu vatsahappoa kestävät kapselit
- Maitohappobakteerien määrä kapselissa: ~1 × 10⁹ CFU*
*CFU = Colony Forming Unit (pesäkkeitä muodostava yksikkö)
Tiede on osoittanut, että oikea bakteeritasapaino vaikuttaa koko kehoon, yleiseen terveyteen ja hyvinvointiin.
Dr.OHHIRA®-valmisteen 12 maitohappobakteerikannan kompleksi on japanilaisen mikrobiologin kehittämä ainutlaatuinen luonnollisesti fermentoitujen kasvien, sienten ja levien uutteeseen (OM-X®) perustuva tuote, jonka tehokkuus on todistettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa.

100% luonnolliset raaka-aineet
15 erilaista kasvia: hedelmiä, vihanneksia, marjoja, sieniä ja merileviä.

Maitohappobakteerit
Lisätään 12 elävää erittäin elinvoimaista maitohappobakteerikantaa.

Fermentaatio
Luonnollinen valmistusprosessi 3 vuoden fermentoinnilla

Fermentoinnin aikana muodostuneet yhdisteet
Ainoana Dr.OHHIRA® sisältää fermentoitua OM-X®-uutetta, jossa on valmiiksi yli 500 aktiivista postbioottista metaboliittia.

Patentoidut mahahappokestävät kapselit
Dr.OHHIRA® maitohappobakteerit ympäröi erityinen kasvikapseli, joka kulkee mahalaukun läpi ja liukenee ohutsuolessa.
Dr.OHHIRA®-kapseleissa yhdistyy kasvipohjainen kuori ja ainutlaatuinen seos: ravintokuituja, 12 erilaista maitohappobakteerikantaa ja fermentoinnin aikana muodostuneita yhdisteitä (Synbiotic Trio).
Mikään Dr.OHHIRA® maitohappobakteerivalmiste ei sisällä keinotekoisia lisäaineita, GMO-raaka-aineita tai maitotuotteita. Kaikki tuotteet ovat 100 % kasvipohjaisia ja sopivat vegaaneille.
Tuotteen ominaisuudet
Mikä tekee Dr.OHHIRA®-maitohappobakteereja sisältävistä ravintolisistä ainutlaatuisia?
Ainoa maitohappobakteereja sisältävä ravintolisä, jossa on valmiiksi käymisprosessissa muodostuneita yhdisteitä eli postbiootteja
Keskeinen seikka, joka tekee Dr.OHHIRA® maitohappobakteereja sisältävistä ravintolisistä ainutlaatuisia, on se, että kapselit eivät sisällä pelkästään maitohappobakteereja, vaan luonnollisesti fermentoituja elintarvikkeita, jotka sisältävät luonnollisessa muodossa postbioottisia yhdisteitä, bakteerien elintoimintaan tarvittavaa kuituseosta (kasveja, sieniä, levää) ja kuten kaikki fermentoituneet elintarvikkeet – probiootteja* eli hyödyllisiä maitohappobakteereja.
*Maitohappobakteerit (aiemmin kutsuttu myös probiooteiksi)
Maitohappobakteereja kutsuttiin aiemmin myös probiooteiksi. Tämä perustuu etuliitteeseen ”pro-”, joka tarkoittaa ”puolesta”, sekä sanaan ”-bio”, joka tarkoittaa ”elämää”. Yhdessä ne merkitsevät ”elämän puolesta”, vastakohtana sanalle ”antibio”, eli ”elämää vastaan”.
Postbiootit ovat terveyttä tukevia ja sääteleviä aineita (aminohappoja, entsyymejä, lyhytketjuisia rasvahappoja, orgaanisia happoja, bakteriosiineja eli luonnollisia antibiootteja, signaalimolekyylejä, välittäjäaineita ja vitamiineja), jotka syntyvät käymisprosessin aikana, kun maitohappobakteerit pilkkovat kuituja ja liukenemattomia hiilihydraatteja.
Dr.OHHIRA® käymisprosessissa valmistettu OM-X®-uutte sisältää tunnetusti yli 500 postbioottista yhdistettä:

- 247 peptidiä,
- 80 lipidiä,
- 59 orgaanista happoa (mukaan lukien lyhytketjuiset rasvahapot ja fulvohappo),
- 38 aminohappoa,
- 26 amiinia,
- 24 sterolia,
- 19 hiilihydraattia,
- 12 polyfenolia,
- 10 nukleiinihappoa,
- 6 amiidia,
- 3 terpeeniä
Käymisprosessissa syntyneiden luonnollisten yhdisteiden ansiosta maitohappobakteerien positiivinen vaikutus on välitön

Dr.OHHIRA® maitohappobakteereja sisältävät ravintolisäkapselit ja -pasta sisältävät näitä luonnollisia yhdisteitä, koska mahalaukun happoa kestävään kapseliin on pakattu 3-vuoden (tai 5 vuoden) ajan luonnollisesti fermentoitujen kasvien, sienten ja levien seosta, joka on rikastettu 12 yhteensopivalla elävällä bakteerikannalla. Tämän ansiosta japanilaisen tutkijan dr. Iichiroh Ohhiran (ravintolisäsarjan kehittäjän) mukaan kyseisellä aineiden ja bakteerien yhdistelmällä on välitön myönteinen vaikutus ja suoliston mikrobiomin palauttamistyö käynnistyy jo ensimmäisestä annoksesta lähtien.
Maitohappobakteerivalmisteissa, joissa kapselissa/nesteessä tai jauheena on vain maitohappobakteereja, niiden on ensin selviydyttävä mahalaukun happamassa ympäristössä. Jos ne onnistuvat ja pääsevät ohutsuoleen, niiden täytyy löytää kuitupitoinen ravinto selviytyäkseen ja kasvaakseen, mikä on välttämätöntä hyödyllisten yhdisteiden tuottamiseksi. Jos ruokavalio ei sisällä riittävästi kuituja (mikä on nykyään maailmanlaajuisesti yksi suurimmista ravitsemuksellisista puutteista), se vaikeuttaa tai estää hyvien maitohappobakteerien selviytymistä ja kasvua, eikä hyödyllisten yhdisteiden tuotanto ja suoliston mikrobiomin palauttaminen käytännössä onnistu.
Dr.OHHIRA®-eläviä bakteereja sisältävät ravintolisät on valmistettu puhtaista, luonnollisista raaka-aineista
Dr.OHHIRA®-maitohappobakteereja sisältävät ravintolisät valmistetaan puhtaasta lähdevedestä ja raaka-aineet kasvatetaan niin sanotun luomuviljelyn periaatteiden mukaisesti ilman torjunta-aineita, hyönteismyrkkyjä tai keinotekoisia lannoitteita. Fermentointiin käytettävät kasvit kerätään niiden kypsyysvaiheen huipulla. Tämän jälkeen ne murskataan, siirretään fermentointitynnyreihin ja prosessin käynnistämiseksi lisätään 12 bakteerikantaa. Bakteerit pilkkovat ja fermentoivat ravintoaineita kolmen vuoden ajan, minkä jälkeen seos kapseloidaan valmiiksi tuotteeksi.
Fermentaatioprosessin edetessä pastan väri tummuu vuosi vuodelta fermentointitynnyreissä. Bakteerien määrä vähenee, mutta bakteerien tuottamien postbioottisten metaboliittien pitoisuus kasvaa.
Koko fermentointiprosessin ajan Dr.OHHIRA®-tuotantolaitoksessa soitetaan Mozartin musiikkia ympäri vuorokauden, jotta ääniin reagoiville bakteereille voidaan tarjota mahdollisimman suotuisat olosuhteet rauhalliseen ja tasapainoiseen kasvuun.
Dr.OHHIRA®-ravintolisillä on ainutlaatuinen patentoitu kapseli, joka kulkee mahalaukun läpi ja liukenee ohutsuolessa
Dr.OHHIRA®-eläviä bakteereja sisältävä fermentointiseos on kapseloitu kasvikapseleihin, jotka säilyttävät vahvuutensa nielaisun jälkeen ja suojaavat eläviä bakteereja mahalaukun happamalta ympäristöltä. Kun kapseli saapuu suolistoon, sen kuori muuttuu huokoiseksi ja liukenee. Suolistossa leviävät bakteerit saavat ravintonsa kuidusta, ja fermentoinnin aikana syntyneet orgaaniset hapot luovat niille suotuisan elinympäristön.
Kasvikapseli
Kasvikapseli säilyttää vahvuutensa nielaisun jälkeen ja suojaa eläviä bakteereja mahalaukun voimakkaasti happamalta ympäristöltä.
SAAPUESSAAN SUOLISTOON
Saavuttaessaan suoliston kapselin kuori muuttuu huokoiseksi ja liukenee.
LUO YSTÄVÄLLISEN YMPÄRISTÖN HYVÄLLE BAKTEERISTOLLE
Suolistossa leviävät bakteerit saavat ravintonsa kuidusta, ja fermentoinnin aikana syntyneet orgaaniset hapot luovat niille suotuisan elinympäristön.
12 huolellisesti valittua ja keskenään yhteensopivaa maitohappobakteerikantaa, jotka maksimoivat mikrobiomin monimuotoisuuden.
Eri tutkimusten perusteella tiedemiehet olettavat, että monet nykyajan sairaudet, alkaen allergioista syöpiin, voivat liittyä juuri mikrobiomin monimuotoisuuden, tarkemmin sen monimuotoisuuden heikkenemiseen. Tutkijat ovat tulleet merkittävään johtopäätökseen: mitä monimuotoisempi suoliston mikrobiomi on, sitä terveempiä me olemme.
Jos nautitaan hyvin suuria annoksia vain yhtä tai kahta maitohappobakteerikantaa, se voi aiheuttaa elimistössä ärsytystä – ruoansulatusjärjestelmä havaitsee yksittäisten lajien epänormaalin tunkeutumisen ja yrittää poistaa ne, mikä voi johtaa ripuliin ja ruoansulatushäiriöihin.
Koska eri bakteerit tuottavat erilaisia metaboliitteja, monipuolinen mikrobiomi, joka koostuu monista eri bakteerikannoista, on terveellisempi ja takaa vahvemman immuunijärjestelmän. Siksi Dr.OHHIRA®-maitohappobakteereja sisältävissä ravintolisissä on tietoisesti rajoitettu yksittäisten bakteerikantojen määrää ja lisätty hyödyllisten lajien monimuotoisuutta.
Aineosat
Dr.OHHIRA® STANDARD 3-VUODEN FERMENTOINTI 12 ELÄVÄÄ BAKTEERIKANTAA RAVINTOLISÄN KOOSTUMUS:
Ainesosat: 3 vuotta fermentoitu kasvispohjainen OM-X®-uute [oligosakkaridit (melassi), luumu-uute (Prunus domestica L.), pinaatti (Spinacia oleracea L.) lehtiuute, kiinanpukinpensas (goji) (Lycium chinense) hedelmäuute, shiitake-sienen (Lentinula edodes, itiökeha) jauhe, vihannessinappi (Brassica rapa var. perviridis) lehtiuute, viikunauute (Ficus carica L.), mustikka (V. ashei Reade, V. australe Small) marjauute, kiinanmarja (Myrica rubra) hedelmäuute, yuzu-sitrus (Citrus junos SIEB. ex Tanaka) uute, aurinkosieni (Agaricus blazei, itiökeha) jauhe, koppelokääpä (Grifola frondosa, itiökeha) jauhe, merilevä hiziki (Hizikia fusiformis) jauhe, merilevä wakame (Undaria pinnatifida) jauhe, kombu-levän (Laminaria japonica) jauhe; BIFIDOBACTERIUM (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®), LACTOBACILLUS (L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), STREPTOCOCCUS (S.thermophilus NBRC 13957)], värisafloorin (Carthamus tinctorius L.) siemenöljy, emulgointiaineena rasvahappojen mono- ja diglyseridit, merilevä (Lithothamnion calcareum) jauhe, antioksidantti luonnollinen D-alfa-tokoferoli (rypsi, soijapapu); kapselin kuori: paksuntaja tärkkelys, paksuntaja karrageeni, kosteudensäilyttäjä glyseroli, elintarvikeväri (E150a – luokan I karamelliväri*).
Huomautus: *Luokan I karamelliväri on vähiten prosessoitu karamellivärityyppi, eikä se sisällä ammonium- tai sulfiittiyhdisteitä. Dr.OHHIRA®-tuotteissa käytetty karamelliväri muodostuu punajuuresta luonnollisen fermentoinnin kautta.
Alkuperä: Kaikki kasvipohjaiset raaka-aineet kasvatetaan Japanissa.
Pakkauskoot ja nettopaino:
- 30 kapselia (nettopaino 17,4 g)
- 60 kapselia (nettopaino 34,8 g)
Dr.OHHIRA® STANDARD ei sisällä gluteenia, hiivaa, maitotuotteita, kananmunaa, vehnää, keinotekoisia lisä-, maku-, väri- eikä säilöntäaineita, torjunta-aineita tai rikkakasvien torjunta-aineita, eläinperäisiä sivutuotteita. GMO-vapaa. Sopii vegaaneille.
| Päiväannos sisältää: | 1 kapseli (580 mg) | 2 kapselia (1160 mg) |
| 3 vuotta fermentoitu kasvispohjainen OM-X®-uute, josta: | 205,1 mg | 410,2 mg |
| Maitohappobakteerien seos (BIFIDOBACTERIUM, LACTOBACILLUS, STREPTOCOCCUS) | ~1x10⁹ CFU* | ~2x10⁹ CFU* |
| HEDELMÄT (luumu-uute, viikuna, yuzu-sitrus, kiinanmarja) | 51,2 mg | 102,4 mg |
| VIHANNEKSET (pinaatti, vihannessinappi) | 17,6 mg | 35,2 mg |
| SIENET (shiitake, koppelokääpä, aurinkosieni) | 8,4 mg | 16,8 mg |
| MARJAT (kiinanpukinpensas, mustikka) | 7,5 mg | 15 mg |
| MERILEVÄT (hiziki, wakame, kombu) | 5,7 mg | 11,4 mg |
| Värisafloorin (Carthamus tinctorius L.) siemenöljy | 102,7 mg | 205,4 mg |
| Merilevä (Lithothamnion calcareum) | 22,6 mg | 45,2 mg |
*CFU = Colony Forming Unit (pesäkkeitä muodostava yksikkö)
Dr. OHHIRA® -maitohappobakteeriravintolisäkapselit ja -pasta sisältävät keskenään yhteensopiviksi ja tieteellisissä tutkimuksissa parhaiksi todetut 12 synergisesti toimivaa elävää bakteerikantaa.
MAITOHAPPOBAKTEERIT (aiemmin probiootit)
LACTOBACILLUS
Lactobacillus acidophilus 1×10¹¹ CFU*.
Lactobacillus brevis 1×10⁹ CFU*
Lactobacillus bulgaricus 1×10⁹ CFU*
Lactobacillus casei ss. Casei 1×10⁹ CFU*
Lactobacillus fermentum 1×10⁹ CFU*
Lactobacillus helveticus ss. 1×10⁹ CFU*
Lactobacillus plantarum 1×10⁹ CFU*
BIFIDOBACTERIUM
Bifidobacterium breve ss. Breve 1×10⁹ CFU*
Bifidobacterium infantis ss. Infantis 1×10⁹ CFU*
Bifidobacterium longum 1×10¹⁰ CFU*
Bifidobacterium lactis 1 x 10⁹ CFU*
STREPTOCOCCUS
Streptococcus thermophilus 1×10¹¹ CFU*
*CFU = Colony Forming Unit (pesäkkeitä muodostava yksikkö)
FERMENTOINTIIN OSALLISTUVAT KASVIT, SIENET JA MERILEVÄT
luumu-uute (Prunus domestica L.), pinaatti (Spinacia oleracea L.) lehtiuute, kiinanpukinpensas (goji) (Lycium chinense) hedelmäuute, shiitake-sienen (Lentinula edodes, itiökeha) jauhe, vihannessinappi (Brassica rapa var. perviridis) lehtiuute, viikunauute (Ficus carica L.), mustikka (V. ashei Reade, V. australe Small) marjauute, kiinanmarja (Myrica rubra) hedelmäuute, yuzu-sitrus (Citrus junos SIEB. ex Tanaka) uute, aurinkosieni (Agaricus blazei, itiökeha) jauhe, koppelokääpä (Grifola frondosa, itiökeha) jauhe, merilevä hiziki (Hizikia fusiformis) jauhe, merilevä wakame (Undaria pinnatifida) jauhe, kombu-levän (Laminaria japonica) jauhe

FERMENTOINNISSA MUODOSTUNEET YHDISTEET
Näihin kuuluvat lyhytketjuiset rasvahapot ja muut orgaaniset hapot (kuten etikka-, sitruuna-, fulvo-, humus- ja fenyylimaidokhappo), oligosakkaridit, polyfenolit, melanoidiinit (antioksidanttisia yhdisteitä) sekä pieni määrä kelatoituja kivennäisaineita, vitamiineja ja aminohappoja.
Postbioottiset metaboliitit ovat fermentoinnin aikana muodostuvia yhdisteitä. Ne syntyvät bakteerien luonnollisen aineenvaihdunnan seurauksena, kun kasvit, sienet ja merilevät käyvät läpi monivuotisen fermentaatioprosessin.
Eri bakteerilajit voivat tuottaa erilaisia yhdisteitä, minkä vuoksi monipuolinen fermentointi useista raaka-aineista ja bakteerikannoista tuottaa myös monipuolisemman yhdistejoukon.
LAADUNVALVONTA
- Dr. OHHIRA® -valmisteet valmistetaan GMP-standardin (Good Manufacturing Practice) mukaisesti. Valmistusprosessissa noudatetaan tiukkoja laatuvaatimuksia, jotka takaavat tuotteen turvallisuuden ja tasaisen laadun.
- Jokainen tuotantoerä tarkastetaan riippumattomien, ulkopuolisten organisaatioiden toimesta. Valmiin tuotteen laatua arvioidaan testein, joissa tutkitaan maitohappobakteerien määrät sekä ravitsemukselliset ominaisuudet — mukaan lukien aminohapot, vitamiinit, kivennäisaineet ja orgaaniset hapot.
- Raaka-aineiden saapuessa ne käyvät läpi perusteellisen radioaktiivisuustarkastuksen.
Radioaktiivisuusanalyysit suorittaa jokaisen tuotantoerän osalta Japan Food Research Laboratories, riippumaton elintarvikealan tutkimuslaitos. Jos analyysitulokset vahvistavat, ettei radioaktiivisia aineita ole havaittu, raaka-aine-erälle myönnetään vastaava sertifikaatti.
Käytto
Dr.OHHIRA® maitohappobakteereja sisältävän ravintolisän käyttö
Suositeltu vuorokausiannos ja käyttöohje:
Käyttö ennaltaehkäisevässä tarkoituksessa: Aikuisille ja lapsille suositellaan 1–2 kapselia päivässä, noin 40 minuuttia ennen ateriaa tai 2 tuntia aterian jälkeen. Kapseli niellään kokonaisena vähäisen veden kera. Tuote soveltuu kaikenikäisille.
Raskauden ja imetyksen aikana käytön vasta-aiheet puuttuvat.
Jos sinulla on jokin sairaus tai käytät lääkitystä, keskustele käytöstä lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen aloittamista.
Parhaiden ja pitkäkestoisimpien tulosten saavuttamiseksi kaikkia eläviä bakteereja sisältäviä ravintolisiä tulisi käyttää säännöllisesti vähintään kolmen kuukauden ajan.
Alle 3-vuotiaille, ikääntyneille ja lemmikkieläimille annettaessa suositellaan tukehtumisvaaran vuoksi tyhjentämään kapselin sisältö tai vaihtoehtoisesti käyttämään Dr. OHHIRA® 5-vuotta fermentoitu kasviuutepasta 12 maitohappobakteerin kannalla, joka on pastamuodossa ja siten helpompi annostella.
Käyttö tilapäisen mahalaukun ja yläruoansulatuskanavan vaivojen yhteydessä: 1 kapseli päivässä, noin 40 minuuttia ennen ateriaa tai 2 tuntia sen jälkeen. Kapseli puretaan rikki ja juodaan päälle vettä.
Käyttö ruokamyrkytyksen tai ripulin yhteydessä: 1–4 kapselia riippuen komplikaatioiden vakavuuden perusteella. Kapselit niellään kokonaisina veden kera. Käyttöä voidaan toistaa muutaman tunnin välein, kunnes olo normalisoituu.
Sivuvaikutukset:
Kun hyvät bakteerit tekevät työnsä puhdistaen elimistöä ja parantaen suoliston ympäristöä, voi ilmetä tilapäisiä sivuvaikutuksia, kuten lievää turvotusta tai ripulia. Jos tällaiset oireet kestävät yli 10 päivää, konsultoikaa lääkäriänne. Lue lisää elimistön sopeutumisvaiheesta verkkosivuiltamme. .
Lue lisää: UKK
Varoitukset: Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa.
Säilytys: Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, suojattuna suoralta auringonvalolta.
Valmistaja: BIOBANK CO. LTD. 388-1 Hirata, Okayama 700-0952, Japani
Dr.Ohhira®-ravintolisät – minkä valita?
| Dr.OHHIRA®Standard | Dr.OHHIRA®Deluxe | ||
|---|---|---|---|
| Suositeltu päiväannos | 1 -2 kapselia (1 kapseli 580 mg) | 1-2 kapselia(1 kapseli 600 mg) | 1 annospussi2,5 gr |
| 100% luonnollinen koostumus | ✔ | ✔ | ✔ |
| Maitohappobakteerien määrä | ●●**~1x10⁹ ca 28,5 miljoonaa CFU* eläviä maitohappobakteereja | ●●**~1x10¹¹ca 30 miljoonaa CFU*eläviä maitohappobakteereja | ●●●** 8.88 mg maitohappobakteereja |
| Bakteerien tuottamien yhdisteiden pitoisuus | ● | ●● | ●●● |
| Kuitupitoisuus yhdessä annoksessa | ●●40±10 mg | ●●40±10 mg | ●●●80±30 mg |
| Luonnollisen fermentoinnin kesto | 3 vuoden aikana | 5 vuoden aikana | 5 vuoden aikana |
| Raskaus ja imetys – ei vasta-aiheita | ✔ | ✔ | ✔ |
| Sopii imeväisille ja eläimille | ✔ (kapselista puristettuna) | ✔ (kapselista puristettuna) | ✔ |
| Vaikutuspaikka | Ohutsuoli | Ohutsuoli ja paksusuoli | Suu, nielu, ruokatorvi, mahalaukku |
| Sopii vegaaneille | ✔ | ✔> | ✔ |
** ● Mitä enemmän pisteitä, sitä suurempi kyseisen hyödyllisen aineen pitoisuus kapselissa tai annospussissa.


















Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.