Paranemiskriisi – luonnollinen matka parempaan terveyteen

Paranemiskriisi – luonnollinen matka parempaan terveyteen

Kaikki luonnolliset, elimistömme hyvinvointia tukevat hoitomuodot, olipa kyse terveellisistä ruokailutapojen muutoksista, kasviravintolisistä, vartalon puhdistuksesta, hengellisistä toimintatavoista tms., tukevat elimistömme uudistautumiskykyä. Jokainen solumme pystyy parantamaan itse itsensä, mikäli sen toimintaa estävät olosuhteet (toksiinit, taudinaiheuttajat, ravintoaineiden epätasapaino, matala soluenergia) minimoidaan. Tämän tapahtuman nimi on paranemiskriisi ja kerromme miten probioottiravintolisät tulevat avuksi.

Solujen hyvinvointia ylläpitäviä järjestelmiä sijaitsee elimistössämme useita: verisuonisto kuljettaa soluihin ravintoaineita ja happea, imusuonisto vie toksiinit pois elimistöstämme, immuunijärjestelmä taistelee taudinaiheuttajia vastaan jne. Allopaattinen lääketiede hyödyntää suurimmaksi osaksi synteettisiä lääkkeitä, jotka ehkäisevät tai edistävät biokemiallisia prosesseja keinotekoisesti. Kipulääke vie pois kivun, mutta ei poista sen todellista aiheuttajaa, tulehduksenvastaiset lääkkeet poistavat elimistöstä ainoastaan tulehduksen, mutta eivät vaikuta tulehduksen syntysyihin.

Luonnonmukaiset, elimistömme hyvinvointia tukevat hoitomenetelmät toimivat eliminoiden haittojen aiheuttajia ja luovat täten elimistössämme harmoniaa, jotta kaikki sen prosessit pystyisivät toimimaan luonnollisesti ja esteettömästi, sillä siihen kehomme on luotu.

Itseparantumisprosessin myötä elimistössämme tapahtuu usein epämiellyttävä reaktio, “paranemiskriisi”, jonka oireina saattaa esiintyä nuhaa, väsymystä, ihottumaa, vilustumisen kaltaisia oireita sekä aikaisempien patologisten sairauksien uudelleenoireilua (esim. hoitamattomat tulehdukset). Toisin kun taudin aiheuttama kriisi elimistössänne, on parantumiskriisi selkeä merkki paranemisesta ja kestää tavallisesti lyhyen aikaa – muutamasta tunnista muutamaan päivään.

Jos kyseessä on krooninen sairaus ja sen hoitoon käytetään vahvoja luonnonmukaisia hoitomenetelmiä, parantumiskriisi saattaa viedä enemmän aikaa. Tällöin on suositeltavaa olla yhteydessä jonkin toiminnalliseen lääketieteeseen perehtyneen lääkärin tai terapeutin kanssa, joka pystyy valitsemaan sellaiset menetelmät parantumiskriisistä selviytymiseksi, jotka eivät tukahduta oireita, vaan tukevat elimistöä parantamaan oireet mahdollisimman luonnonmukaisesti.Probiootit ovat yksi vaihtoehto helpottamaan paranemiskriiisiä.

Miltä paranemiskriisi näyttää:

• Sisältä ulospäin suuntautuva
Luonnollisen parantumisen aikana elimistömme oireilee erilaisin tavoin, kuten aiheuttaen limaista nuhaa tai yskää. Myrkyt eli toksiinit poistuvat elimistöstä myös ihon kautta (mikä saattaa aiheuttaa väliaikaisia iho-ongelmia tai -tulehduksia) sekä ruoansulatuskanavan kautta (mikä aiheuttaa ripulia – kyseessä on elimistön luonnollinen puhdistautumismekanismi).
• Ylhäältä alaspäin suuntautuva
Yleensä paranemiskriisi ilmoittaa itsestään oireillen mm. päänsärkynä, väsymyksenä tai vilustumistauteina.
Vastakkaisessa järjestyksessä, kuin missä oireet ovat tulleet.

Luonnollinen paraneminen

Luonnollisen parantumisen aikana elimistömme alkaa ratkomaan siihen kertyneitä puolittain ratkottuja ongelmia päinvastaisessa järjestyksessä, kunnes se tavoittaa esimerkiksi lapsuudessa sairastetun keuhkoputkentulehduksen, joka ei ole täysin parantunut. Samaan luokkaan kuuluvat myös krooniset kystiitit, selkäkivut jne. Myös menneisyydessä käsittelemättä jääneet tunteet saattavat nousta uudelleen pintaan.

Paranemiskriisiä seuraamalla ja tulkitsemalla pystymme keräämään runsaasti hyödyllistä tietoa itsestämme, elimistöstämme, mahdollisista terveysongelmista sekä tunnereaktioista. Tämän vuoksi ei olekaan tarkoituksenmukaista ajaa parantumiskriisin aiheuttamia oireita alas lääkkeiden avulla, vaan sen sijaan järkevää olisi jatkaa elimistön puhdistuksella sekä terveellisiä elintapoja noudattaen.

Tässä vaiheessa kannattaakin antaa ongelmien ilmaantua ja ainoastaan tukea niitä luonnonmukaisilla lääkkeillä (erilaiset luonnonmukaiset teet, raakamehut, puhdas, laadukas juomavesi, hauteet, huuhtelut jne.).

Koska Dr.OHHIRA®n probiootit ovat aivan omaa luokkaansa ja ne parantavat elimistöämme sisältäpäin, saattaa niiden kuuriluontoisen nauttimisen aloitus aiheuttaa parantumiskriisin, joka saattaa tuoda mukanaan ajoittaiset epämiellyttävät oireet. Toisilla tämä ilmenee ripulina, ummetuksena, turvotuksena ja erilaisina vatsavaivoina, toisilla taas oireet ilmenevät muualla elimistössä, kuten väsymyksenä, erilaisina ihottumina, päänsärkynä tms.

Näiden oireiden ilmaantumista ei ole syytä pelätä – kyseessä on ainoastaan positiivinen merkki siitä, että elimistöstä vapautuu haitallisia mikro-organismeja (taudinaiheuttajia) ja toksiineja, jotka ovat kerääntyneet sinne ajan mittaan. Näiden väliaikaisten rektioiden intensiteetti ja kulku voivat vaihdella merkittävästi, riippuen yksilön silloisesta terveydentilasta. Joillakin ihmisillä näitä epämiellyttäviä oireita ei ilmene lainkaan, vaan he saavat nauttia ainoastaan kohonneesta mielialasta ja suuremmasta energiamäärästä heti Dr. OHHIRA®n probioottien nauttimisen aloituksesta lähtien.

Jos paranemiskriisin ilmenevät oireet ovat liian voimakkaita:

• tulisi miettiä probioottien annoskoon pienentämistä, jotta elimistön parantumisnopeus olisi hitaampi ja helpommin siedettävä;
• Jos paranemisnopeus saadaan mukautettua siedettävälle tasolle, tulisi elimistön toimintojen tukemiseksi löytää maksimaalisia tapoja luonnonmukaisin keinoin, jotta se pystyisi käsittelemään ilmentyneitä oireita paremmin;
• jos paranemisnopeus käy sietämättömäksi, voidaan paraneminen aloittaa kauempaa – muuttaa ruokavaliota terveellisemmäksi, aloittaa runsas, laadukkaan veden nauttiminen, kenties puhdistaa suoli ja vasta sen jälkeen jatkaa prosessia syvemmille tasoille.

Elimistön parantamisella sairautta (esim. syöpää, atooppinen ekseemaa, autoimmuunisairautta) vastaan taistelemista tärkeämpää voidaan kuitenkin sanoa olevan sen oman paranemisprosessin tukeminen. Jos ymmärrät sairastumisesi syyt ja otat täyden vastuun terveydestäsi tarjoamalla kehollesi tästä lähtien ainoastaan parasta, annat sen käyttöön tarvittavat resurssit täydelliseen itseparantumiseen. Ja oivan avun paranemiskriisiin ovat antaneet probioottiravintolisät.

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *