Ingrid, Andrus (Beebilõust) ja Venus: eroon ruoka-aineintoleranssista, nivelet kuntoon ja vahvista vastustuskykyä

Ingrid, Andrus (Beebilõust) ja Venus: eroon ruoka-aineintoleranssista, nivelet kuntoon ja vahvista vastustuskykyä

Nimeni on Ingrid ja jaan hieman kokemuksiani siitä, millä tavoin itseni ja perheenjäsenteni yleinen terveys on kohentunut Dr.OHHIRA®n ravintolisien käyttöönoton jälkeen. Olen aina arvostanut hyvää terveyttä. Monesti juuri naiset ovatkin niitä, jotka kantavat vastuun ja huolehtivat perheensä terveydestä ja hyvinvoinnista. Dr.OHHIRA®n tuotteet löysin ennen kaikkea uteliaisuudesta, mutta halusin myös vahvistaa perheeni yleistä terveyttä kokonaisuudessaan ja vahvistaa vastustuskykyä.

Mieheni Andrus on lapsuudesta saakka kärsinyt todella herkästä ruoansulatuksesta – yhdenkin vääränlaisen ruoan syömisestä seuraa vatsavaivoja. Lisäksi hänellä on todennäköisesti laktoosi-intoleranssi, mutta hän ei ole kiinnittänyt siihen erityistä huomiota tai kääntynyt lääkärin puoleen. Luettuani ja kuultuani useista eri lähteistä käyttäjien kokemuksia Dr.OHHIRA®n probiooteista sekä niiden lievittäjänä myös laktoosi- ja muiden intoleranssien hoidossa, päätimme perheeni kanssa kokeilla, olisiko tästä apua myös meille.

Minä ja Andrus aloitimme Dr.OHHIRA®n Deluxe -kapselit kahdesti päivässä (aamuin illoin) ja 1,4-vuotias tyttäremme Venus pussillisen 5 vuotta fermentoitua tahnaa aamuisin. Hän pitää siitä todella paljon ja oikein odottaa sitä joka aamu. Tästä on muodostunut koko perheemme probiootti-rutiini, joka on pysynyt vakiona näihin päiviin asti. 2 – 3 kertaa vuodessa nautimme Andruksen kanssa myös kollageenihoitojakson.
Minkälaisia muutoksia olemme huomanneet?

Luulisin, että pari viikkoa Deluxen aloituksen jälkeen aloin huomata, että nukun yöni paremmin, uneni on selkeästi laadukkaampaa ja minulla on huomattavasti enemmän energiaa kuin ennen. Myös Andrus havaitsi samat vaikutukset, ja lisäksi hän huomasi, että hänen ruoansulatuksensa oli parantunut merkittävästi. Odotuksemme vahvistuivat – hänen ruoka-aineintoleranssinsa lievenivät ja paljon! Andrus pystyi syömään jopa maitotuotteita ja hänen vatsansa pysyi silti kunnossa. Tämä oli todella uutta ja ennennäkemätöntä.

Itse huomasin kuurin aikana, että makeanhimoni oli kadonnut täysin. En myöskään ole ollut lainkaan sairaana, vaikka normaalisti olen ollut melkoisen altis erilaisille taudeille ja sairastun helposti sekä vilustumis- että virustauteihin.

Kollageeniin nauttimisen jälkeen, sen vaikutukset näkyivät selkeästi ja suoraan sanottuna ne myös tuntuivat. Ihoni näytti heti kauniimmalta, sileämmältä ja joustavammalta. Andruksella kollageenin vaikutus oli tunnettavissa myös nivelissä. Aikaisemmin kuormitus aiheutti hänelle polvikipua ja kyykyssä ollessaan hänen polvensa ratisivat. Nyt sekä ratina että kipu ovat poissa.

Tyttärellämme Venuksella ei ole koskaan ollut vatsavaivoja eikä hän ole ollut vielä koskaan sairaana, vaikkakin tahnan käytön aloitusvaiheessa, toisena käyttöpäivänä, hän kärsi pahasta ripulista ensimmäisen kerran elämässään. Se kesti muutaman päivän ja ehdin jo huolestua. Neuvottelin tästä Dr.OHHIRA®n konsultin kanssa, joka rauhoitteli minua sanoen, että tämänkaltaista pari päivää kestävää ripulia tai ummetusta saattaa ilmetä, kun kyseessä on elimistön luonnollinen reaktio, joka poistuu parissa päivässä. Pienensimme annosta ja annoimme lapselle tämän jälkeen tahnaa joka toinen päivä tai puoli pussillista päivässä. Ja kuten meille luvattiin, se toimi! Vatsa tuli kuntoon ja sen jälkeen ongelmia ei enää ole ollut.

Andrukselle sitä vastoin kävi huonommin – hän kärsi ummetuksesta, mutta onneksi se meni ohi parissa päivässä.

Perheemme on käyttänyt Dr.OHHIRA® Deluxea, kollageenia ja tahnaa noin puolen vuoden ajan ja täytyy todeta, että ne ovat täyttäneet kaikki odotuksemme ja jopa enemmän.

Voisin suositella Dr.OHHIRA®n kapseleita tai tahnaa oikeastaan kaikille – nuorille, vanhoille, terveille ja sairaille, koska niiden kyvykkyys sekä immuunijärjestelmän että ruoansulatuksen tukijana on käynyt 100 % selväksi perheessämme. Mielestäni kaikkien, joilla vain on mahdollisuus, kannattaa kokeilla Dr.OHHIRA®n tuotteita. Olen varma, että monet voisivat niiden avulla päästä irti terveysongelmistaan ja pysyä terveinä ja vahvoina ympärivuotisesti.

Ingrid, Andrus ja Venus

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *