Probioottiset ravintolisät pitkän elämän takaamiseksi: 88-vuotiaan Irene-Reginan kokemus

Probioottiset ravintolisät pitkän elämän takaamiseksi: 88-vuotiaan Irene-Reginan kokemus

Kuten sanotaan, se, mikä liikkuu, myös kuluu. Tämä kuulostaa siltä, että väistämättä korkeammassa iässä, kehon palveltua meitä uskollisesti vuosia, alkaa elimistömme vähitellen antamaan periksi. Yleisesti luullaan että ikääntymisen seurauksille ole enää mitään tehtävissä. Tämä ei kummankaan ole täysin totta. Lue Irene-Reginan kertomus, miten probioottiset ravintolisät ovat auttaneet häntä ylläpitämään hyvää terveyttä.

On totta, että korkeammassa iässä kehon työskentelyprosessit, mukaan lukien ruoansulatus, hidastuvat, ja melko moni iäkäs kärsiikin ruoansulatusvaivoista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kenenkään meistä tulisi kärsiä kivuista, saati ruoansulatusvaivoista vuosien mittaan.

88-vuotias Irene-Regina jakoi meille kokemuksensa siitä, saavuttaa hyvä terveys probioottien avulla ja miten probioottiset ravintolisät ovat parantaneet hänen elämänsä laatua.
“Olen melkein 10 vuoden ajan kärsinyt ajoittaisista vatsakivuista ja ripulista. Lääkärit eivät ole pystyneet nimeämään vaivoilleni mitään konkreettista diagnoosia ja heidän mukaansa kyse saattaa olla ainoastaan muiden lääkkeiden aiheuttamista sivuoireista, joille ei ole olemassa hoitokeinoa.

Muutama kuukausi sitten olin sairaalahoidossa ja kerroin murheestani kuntoutuksessa työskentelevälle sairaanhoitajalle, joka suositteli minulle Dr.OHHIRA®n probioottikapseleita. Apteekissa näitä kapseleita ei valitettavasti myyty, eikä myöskään apteekkari ollut tietoinen Dr.OHHIRA®n probiooteista. Hän kuitenkin vahvisti niiden olevan todella tehokkaita kaikenlaisten suolistovaivojen ja muiden ruoansulatuskanavasta lähtöisin olevien terveysongelmien hoitoon. Kahden lääketieteen alan ammattilaisen suosituksen jälkeen en enää epäillyt näiden probioottien tehokkuutta ja päätin tilata ne tyttäreni avustuksella Ohhira.ee -verkkokaupasta.

Ensimmäiset muutokset huomasin jo noin 2 viikon kuluttua aloituksesta. Ripulini alkoi parantua vähitellen ja vatsakivut vähenivät päivä päivältä. Myös yleinen olotilani oli erittäin hyvä ja parani päivä päivältä. Fyysisen olotilani kohenemisen mukana parani myös mielialani.

Säännöllisen probioottien käytön jälkeen oli noin 1,5 kuukaudessa ruoansulatukseni tullut täysin kuntoon – sekä kipu että ripuli olivat tiessään. Olen päivittäisrutiiniini lisännyt liikkumisen – kävelen vähintään 2 kilometriä päivässä, jotta palautuisin entiselleni kesäisen reisiluun murtuman jälkeen. Iloiseksi yllätyksekseni huomasin, että Dr.OHHIRA®n probiootit saattavat jopa kasvattaa luuntiheyttä (Toim: Tieteelliset tutkimukset OM-X -uutteen vaikutuksesta luuntiheyteen).

Elämänlaatuni on olennaisesti parantunut Dr.OHHIRA probioottien ansiosta. Uskallankin suositella niitä kaikille, joilla on ruoansulatusmurheita”.
Irene-Regina, 88-vuotisas

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *