PALAUTETTA

Cathy Tullkvist

Toimitusjohtaja

Palautetta

Dr.OHHIRA® DELUXE Probiootit ovat osa jokapäiväistä elämääni!

Jokaisella meillä on oma tarina. Niin minullakin. Olen 51-vuotias, terve aikuinen kahden lapsen äiti ja onnellinen vaimo. Dr.OHHIRA® probiootit ja muut tuotteet löysin, kun noin puoli vuotta sitten terveyteni huononi odottamattomasti ja hyvin nopeasti. Menetin nopeasti painoa ja menetin ruokahalun. Vatsassa oli epämukavia oireita ja ruoansulatus oli epätasapainoinen.

Koska minulla on aiemmin (4 vuotta sitten) diagnosoitu Chronin tauti (suolistotulehdus), pelkäsin taas pahinta. Vaikka pääsin eroon taudista melkein kahdessa kuukaudessa ja seurasin tietoisesti ruokavaliotani. Suolistotulehdusta pidetään kroonisena ja se voi nousta esiin milloin tahansa. Minulle tehtiin perusteelliset tutkimukset ja tietenkin akuutti tulehdus löydettiin jälleen suolen viimeisestä kolmanneksesta.

Sain jälleen kerran vahvan antibioottikuurin, joka sai minut heti etsimään vaihtoehtoa nopeaan toipumiseen. Antibioottien haittavaikutuksia tiedetään monia, muun muassa antibiootit tappavat myös hyviä bakteereja, ja sanotaan, että elimistön palautuminen normaaliksi kestää jopa 2 vuotta yhden antibioottikuurin jälkeen.

Olen joutunut ottamaan antibiootteja vain 3 kertaa elämässäni, enkä edes ota särkylääkkeitä päänsärkyyn. Tämä antaa hyvän kuvan siitä, kuinka huolissani olin tilanteesta, jossa minun piti taistella terveydestäni! Mutta minulla on oma kultainen sääntö, jonka löysin itselleni kuuntelemalla erilaisia ​​tieteellisiä artikkeleita ja kokemuksellisia tarinoita vaihtoehtoisen lääketieteen lääkäreiltä.

Aloitin kehon puhdistamisen myrkkyistä – tiukka 4 kuukauden ruokavalio, jossa on vain kaikkea vihreää ja luonnollista. Luovuin jopa kahvista ja join paljon vettä. Tärkeä saada suoliston ympäristö aluselliseksi (happovapaaksi).

Näin otin antibiootien vireen käyttöön heti Dr.OHHIRA® DELUXE -probioottiset kapselit Tiedän, että on suositeltavaa aloittaa probioottikuuri vasta antibioottikuurin jälkeen, mutta oloni oli niin huono näistä lääkkeistä, että otin heti alkuun kaksi kapselia kahden tunnin välein tukemaan kehoni terveyttä!

Uskokaa tai älkää, olin terve kahdessa viikossa! Lääkärin määräämiä, erittäin vahvoja lääkkeitä (tarkoitettu erikseeen suolistotulehduksille) en ottanut ollenkaan. En todellakaan suosittele tässä lääkärin määrätyn hoidon lopettamista. Tämä on erittäin vastuullinen henkilökohtainen päätös, jota tulisi aina harkita huolellisesti ja tarkasti.

Jatkoin Dr.OHHIRA® DELUXE –probioottiravintolisän ottamista kahden kuukauden ajan. Minua yllättää aina, että suolisto-ongelmien syitä ei tunneta! Nykyään yleinen tämän vuosisadan diagnoosi on “autoimmuunisairaus”. Mutta yksi varma ja ensimmäinen sairauksien syyllinen on stressi! Yritän muistuttaa tätä tosiasiaa itselleni joka päivä ja uskon, että kehomme pystyy torjumaan sairauksia paljon tehokkaammin kuin ollaan siitä tietoisia!

Terveys on onnemme kulmakivi!

Meidän jokaisen positiivinen kokemus on rohkaiseva ja antaa toivoa niille, joka taistelee samoja taisteluja. Tärkeä on kurinalaisuus ja johdonmukaisuus – kehoni uusiutuu solutasolla 4 kuukauden välein.

Probioottiset ravintolisät ovat välttämättömiä jokaisen pöydällä elämässämme, koska elämme aikakaudella, jolloin ihmisestä on tullut itsensä vihollinen. Ilma, jota hengitämme, vesi jota juomme, maa, jossa hedelmät kasvaa vaan torjunta-aineilla ja on täynnä myrkkyjä – tämä on todellisuus, jonka kanssa meidän on opittava elämään!

2000-lukua kutsutaan “mikrobiomien aikakaudeksi”, koska viime vuosikymmenen aikana aivojen ja suoliston vuorovaikutus on tärkeämpi kuin koskaan ennen. Oma terveytemme on suurelta osin omissa käsissämme. Pidä huolta itsestäsi ja opi kuuntelemaan kehoasi. Sillä on oma upea tarinansa kerrottava.

Ruoki myös aistejasi, älä vain kehoasi – nauti ja elä, älä kiirehdi!

Kiitos, tohtori Ohhira, että olet osa elämääni parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Tarja Halonen

Tarja Halonen

Olen ollut nuoresta lähtien kiinnostunut luontaistuotteista ja olen käyttänytkin erilaisia lisäravinteita melkein koko elämäni ajan. Jonkin aikaa sitten kävin hoidossa omalla, luotettavalla kosmetologilla, joka kertoi minulle hänen kokemuksia Dr.Ohhiran ravintolisistä ja miten ne vaikuttavat suotuisasti ja kokonaisvaltaisesti kehon hyvinvointiin. En ollut aiemmin kuullut näistä tuotteista, joten seuraavana päivänä aloin tutkimaan ja lukemaan tuotteista ja mielenkiintoni heräsi. 

lue lisää
Maria Varon

Maria Varon

Kokeiltuani kolmen viikon ajan Dr.OHHIRA® KOLLAGEENI + kollageenia ja Dr.OHHIRA® DELUXE-probioottia, huomasin yllättäviä muutoksia kehossani. Olen kohta 40-vuotias kolmen lapsen äiti ja yrittäjä, eikä arjessa ole juurikaan aikaa keskittyä omaan ruokavalioon.

lue lisää

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *