PALAUTETTA

Tarja Halonen, palaute, dr.ohhira

Tarja Halonen

juotava kollageeni

Kokemuksia Dr.OHHIRA®n ravintolisistä – probiootit ja juotava kollageeni

Hei vaan kaikille lukijoille. Nimeni on Tarja ja haluan jakaa kanssanne kokemuksia Dr.OHHIRA®n ravintolisistä.

Olen kuusikymentävuotias perusterve nainen ja olen koko ikäni huolehtinut itsestäni hyvin. Syön terveellisesti, harrastan liikuntaa ja olen yleisesti aktiivien. Kuntosalilla tuli käytyä vielä viisi vuotta sitten noin 3-5 kertaa viikossa, siihen päälle muutamat lenkit ja kotona tehtävät harjoittelut ja venyttelyt. Olen siis ollut hyvinkin liikkuvainen ja olen toki vieläkin, mutta asiat ovat vähän muuttuneet ajan myötä. 

Huomasin eräänä päivänä eron olossani kuntosalilla treenatessani. Tuntui, etteivät oikein paikat enää kestä kunnon treeniä, joten kuntosalikäynnit jäivät yhä vähemmälle. Sen jälkeen kaikkea muuta vaivaa alkoi tulemaan myös tilalle. Lenkillä käyn edelleen päivittäin. Askelia tulee päivässä yli 10 000, joskus mennään jopa yli 20 000. Myös lannevanne on kovassa käytössä. Joten ainakin tämä terveellisen elämän perusta, säännöllinen liikunta, on kunnossa.

Kuulin kokemuksia Dr.OHHIRA®n ravintolisistä kosmetologiltani

Olen ollut nuoresta lähtien kiinnostunut luontaistuotteista ja olen käyttänytkin erilaisia lisäravinteita melkein koko elämäni ajan. Jonkin aikaa sitten kävin hoidossa omalla, luotettavalla kosmetologilla, joka kertoi minulle hänen kokemuksia Dr.Ohhiran ravintolisistä ja miten ne vaikuttavat suotuisasti ja kokonaisvaltaisesti kehon hyvinvointiin. En ollut aiemmin kuullut näistä tuotteista, joten seuraavana päivänä aloin tutkimaan ja lukemaan tuotteista ja mielenkiintoni heräsi. 

Tilasin itselleni Dr.OHHIRA®n Kollagen+ juotavaa kollageenia  ja Dr.OHHIRA®n probioottiravintolisät. Tammikuussa aloitin kollageenijuoman käytön sekä probiootit, mielenkiinnolla kuuntelin kehoa miltä alkaa tuntumaan. Olen kärsinyt vuosia vatsaongelmista ja kokeillut mitä erilaisempia hoitokeinoja. 

Toimitus: Lue blogistamme, miten Dr.OHHIRA®n Kollagen+ juotava kollageeni auttoi jääkiekkoilija Katrinia polvivamman kuntoutuksesta tästä.

Olen joutunut elämäni aikana syömään aika paljon erilaisia antibiootteja sekä usein särkylääkkeitä, joten suolisto on joutunut aika koville vuosien saatossa. Olen kärsinyt ärtyvän suolen oireyhtymästä monta vuotta ja tuntui ettei mikään auta siihen. 

Olen kokeillut muuttaa ruokavaliota,  kävin jopa vatsan tähystyksessä, mutta onneksi ei mitään vakavaa löytynyt. Minulla on vain helposti ärtyvä ja herkkä vatsa

Aloitin Dr.OHHIRA®n probioottien käytön säännöllisesti, otin yhden kapselin aamulla ja toisen illalla. Muutaman viikon päästä huomasin vatsani toimivan erittäin hyvin, olo oli energisempi, unenlaatunikin parani huomattavasti. 

Kollageeni palautti ihon kosteustasapainon

Seuraavaksi voidaankin siirtyä puhumaan ihostani. Minulla on hyvin pintakuiva iho, jossa näkyy herkästi pienet rypyt ja juonteet. Olen hoitanut ihoani aina hyvin, sillä kun nuorena aloittaa ja hoitaa, kiitos hyvästä hoidosta palkitaan näin vanhempana. Apuna olen käyttänyt jos jonkinlaista kollageeni- ym. muita iholle hyviä ravintolisiä. Olen hyvin kokeilunhaluinen ihminen. Vaikutukset olivat kuitenkin joko täysin huomaamattomia tai hyvin pieniä.

Tammikuussa 2021 tein ensimmäisen tilaukseni Dr.OHHIRA®n verkkokaupasta. Aloitin probiootit ja kollageenin samaan aikaan. Kollageenijuoman nautin illalla ennen nukkumaan menoa tyhjään vatsaan, kun ruokailusta oli kulunut useampi tunti. Probiootit otin samaan aikaan. Tein niin kuin oli ohjeissa hyvin perusteltu, miksi kannattaa ottaa yötä vasten. 

Dr.OHHIRA® -kollageenijuoman nauttimisen aloitettuani, olen huomannut ihossani valtavan eron. Ennen pintakuiva ihoni on muuttunut kuurin aloittamisen jälkeen todella paljon: enää ei ole kiristävää tunnetta iholla, ihoni ei hilseile ja kuivuus on hävinnyt olemattomiin. Jopa mun ihana kosmetologinikin sanoi, että ihoni kosteustasapaino on paljon parempi, kun se on koskaan aikaisemmin ollut. Tämä oli todella ihanaa kuulla ammattilaisen suusta! Näkyviä tuloksia on siis todellakin tullut. Nyt olen jo tilannut kaksi kuuria lisää, näin tyytyväinen olen tuotteeseen! Myös kuntoilu on helpottunut ja varsinkin nivelet tuntuvat voivan kestävän paljon paremmin. 

Toimitus: Lue kollageenin hyötyjä käsittelevä artikkeli tästä.

Ja mitä tulee helposti oireilevan suolistooni, on sekin rauhoittunut sen jälkeen, kun aloitin Dr.OHHIRA®n probioottiravitolisien päivittäisen nauttimisen. Sanomattakin on selvää että nämä tuotteet tulevat olemaan minulla jatkossakin käytössä, näistä ei voi olla pitämättä. 

Olen erittäin kiitollinen siitä,  että kometologini kertoi minulle näistä upeista tuotteista ja tyytyväinen, että uskalsin lähteä niitä kokeilemaan. Nyt loppui täydelliseten ravi tolisien etsintä niin probioottien kuin kollageenin osalta. Vatsani voi hyvin, olen terve ja ihoni säätele elinvoimaa!

En lähde koskaan kehumaan yhtään tuotetta, jos en itse sitä käytä tai siitä tykkää. On paljon helpompaa jakaa kokemuksia ja kertoa tuotteista, joita voit täydestä sydämestäsi suositella. Ja Dr.OHHIRA®n tuotteet ovat juuri sellaisia, aivan loistavia ja todella toimivia! Suosittelen aivan jokaista kokeilemaan, niin ymmärrätte mistä puhun. Ystävänikin tietävät jo, minkälaisia kokemuksia Dr.Ohhiran tuotteista minulla on ja jaan niitä mielelläni!

Tähän loppuun ei voi olla kertomatta tarinaa siitä, kun vein yhtenä aamuna lapsenlapseni kouluun. Häneltä kysytty, kuka toi oli. Lapsenlapseni oli vastannut, että minun mummoni. Koulukaverit oli alkaneet nauraa, jolloin hän oli kysynyt kummastuneena, että mitä te nauratte. Kaverit olivat vastanneet siihen että, eihän tuo voinut olla sinun mummo. Lapsenlapseni taas ihmetteli, että miksei muka. Vastaus siihen ilahdutti mukavasti, nimittäin lapsenlapseni kaverit olivat tokaisseet siihen, että tuohan näyttää ihan kolmekymppiseltä. No siihen lapsenlapseni oli ylpeästi vain sanonut, että no kyllä se vaan nyt oli mun mummo. Miten se sanonta taas menikään..lasten suusta totuuden kuulee..

Hyvä olo tuntuu ja näkyy ulospäin!

Kiitos Dr.OHHIRA®!

Ihanaa alkavaa kesää kaikille!

Aurinkoisin terveisin Tarja Halonen (IG: tarja60halonen)

 

 

  

kollageenijuoma
Cathy Tullkvist

Cathy Tullkvist

Jokaisella meillä on oma tarina. Niin minullakin. Olen 51-vuotias, terve aikuinen kahden lapsen äiti ja onnellinen vaimo. Dr.OHHIRA®-n probiootit ja muut tuotteet löysin, kun noin puoli vuotta sitten terveyteni huononi odottamattomasti ja hyvin nopeasti. Menetin nopeasti painoa ja menetin ruokahalun. Vatsassa oli epämukavia oireita ja ruoansulatus oli epätasapainoinen.

lue lisää
Maria Varon

Maria Varon

Kokeiltuani kolmen viikon ajan Dr.OHHIRA® KOLLAGEENI + kollageenia ja Dr.OHHIRA® DELUXE-probioottia, huomasin yllättäviä muutoksia kehossani. Olen kohta 40-vuotias kolmen lapsen äiti ja yrittäjä, eikä arjessa ole juurikaan aikaa keskittyä omaan ruokavalioon.

lue lisää

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *