PALAUTETTA

Maria Varon

3 lapsen äiti, yrittäjä ja luonnonkosmetiikan asiantuntija

Palutetta

Kokeiltuani kolmen viikon ajan  Dr.OHHIRA® KOLLAGEENI + kollageenia ja Dr.OHHIRA® DELUXE-probioottia, huomasin yllättäviä muutoksia kehossani. Olen kohta 40-vuotias kolmen lapsen äiti ja yrittäjä, eikä arjessa ole juurikaan aikaa keskittyä omaan ruokavalioon. -kertoo holistisen kauneuden ja luonnonkosmetiikan asiantuntija Maria Varon

Kokeiltuani kolmen viikon ajan Dr.OHHIRA® KOLLAGEENI + kollageenia ja Dr.OHHIRA® DELUXE-probioottia, huomasin yllättäviä muutoksia kehossani. Olen kohta 40-vuotias kolmen lapsen äiti ja yrittäjä, eikä arjessa ole juurikaan aikaa keskittyä omaan ruokavalioon. Syömme tavallista kotiruokaa, jonka valmistamme itse ja vältämme keinotekoisia makeuttajia sekä einesruokia. Silti esimerkiksi itselläni proteiinien määrä jää usein ehkä liian vähäiseksi, vaikka olemmekin sekasyöjiä. Kiinnostuin Dr.OHHIRA® KOLLAGEENI + kollageeniasta, sillä kollageeni vaikuttaa myös muiden proteiinien muodostumiseen kehossa ja alan olla jo sen ikäinen, että oma kollageenintuotantoni on hiipumassa. Kollageenilisä vaikuttaa ihoon mutta sillä on vaikutusta myös suoliston seinämän epiteelisolukkoon ja sitä kautta erilaisten ravintoaineiden imeytymiseen.

Olen kokeillut erilaisia kollageenivalmisteita ennenkin ja yleensä maku voi olla niissä hieman omituinen. Pidin kuitenkin Dr.OHHIRA® KOLLAGEENI + kollageenian mustikkaisesta mausta ja siitä, että kollageeni oli valmiiksi nestemäisessä muodossa. Kollageenishotti on helppo ottaa, eikä siihen tarvitse sekoitella muita nesteitä. Tässä kollageenissa erikoisuutena on myös se, että mukana on muun muassa 5-vuotisen fermentaatioprosessin läpikäyneitä probiootteja, elastiinia, kuningatarhyytelöä, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia. Eri aineet tehostavat toistensa vaikutuksia ja auttavat saamaan vaikutuksia nopeammin.

Kun kokeilin Dr.OHHIRA® KOLLAGEENI + kollageenia tammikuussa, Suomessa oli kova pakkasjakso meneillään ja huomasinkin heti, että kollageeni paransi ihoni kosteustasapainoa. Edes kädet, joihin olin käyttänyt käsidesiä, eivät tuntuneet kuivilta. Kolmen viikon käytön jälkeen huomasin myös, että vatsan iho oli kiinteytynyt. Kolmen haastavan raskauden jälkeen vatsani iho ei ollut kokonaan palautunut entiselleen mutta nyt iho tuntui mielestäni kimmoisammalta.

Kollageenin ohella käytin myös Dr.OHHIRA® DELUXE-probioottia, joka sisältää 5-vuotta kestäneen fermentoinnin tuloksena myös runsaasti probioottimikrobien postbioottisia metaboliitteja. Postbioottiset metaboliitit ovat hyödyllisten bakteerien tuottamia aineita, jotka edistävät paitsi probioottisten mikrobien lisääntymistä suolistossa mutta myös suolistossa jo valmiiksi elävien hyödyllisten kantojen lisääntymistä. Postbiootit toimivat myös ihmissolujen ravintoaineina sekä edistävät normaalia ruoansulatusta.

Koska Dr.OHHIRA® KOLLAGEENI + kollageenissa on jo mukana noita samoja probiootteja, sain ikään kuin tupla-annoksen suoliston tasapainoa parantavia mikrobeja. Erikoista kyllä, probioottien käytön myötä minun alkoi tehdä mieli kaurapuuroa. Kaurapuuro ei ole oikeastaan kuulunut viimevuosina suosikkiruokiini ja aamupala on ollut usein joku smoothie ja voileipä mutta jostain syystä nyt puuro on nyt houkutellut. Ehkä suolistomikrobistoni on probioottien myötä muuttunut niin, että kaurakuitu on parasta ravintoa sille. Kollageenin ja probioottien käytön myötä huomasin myös olevani virkeämpi, vaikka yleensä pimeä talvi saa minut tuntemaan oloni hyvin väsyneeksi. Seuraavaksi laitan myös mieheni kokeilemaan Dr.OHHIRA® -tuotteita, sillä uskon, että myös hänelle on näistä iloa!

Tarja Halonen

Tarja Halonen

Olen ollut nuoresta lähtien kiinnostunut luontaistuotteista ja olen käyttänytkin erilaisia lisäravinteita melkein koko elämäni ajan. Jonkin aikaa sitten kävin hoidossa omalla, luotettavalla kosmetologilla, joka kertoi minulle hänen kokemuksia Dr.Ohhiran ravintolisistä ja miten ne vaikuttavat suotuisasti ja kokonaisvaltaisesti kehon hyvinvointiin. En ollut aiemmin kuullut näistä tuotteista, joten seuraavana päivänä aloin tutkimaan ja lukemaan tuotteista ja mielenkiintoni heräsi. 

lue lisää
Cathy Tullkvist

Cathy Tullkvist

Jokaisella meillä on oma tarina. Niin minullakin. Olen 51-vuotias, terve aikuinen kahden lapsen äiti ja onnellinen vaimo. Dr.OHHIRA®-n probiootit ja muut tuotteet löysin, kun noin puoli vuotta sitten terveyteni huononi odottamattomasti ja hyvin nopeasti. Menetin nopeasti painoa ja menetin ruokahalun. Vatsassa oli epämukavia oireita ja ruoansulatus oli epätasapainoinen.

lue lisää

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *