Dr.OHHIRA®n 5-VUOTINEN RESEPTI: FERMENTOITUJA KASVEA JA MAITOHAPPOBAKTEEREITA, 3 x 30 pussia

Alennus

Dr.OHHIRA®n 5-VUOTINEN RESEPTI: FERMENTOITUJA KASVEA JA MAITOHAPPOBAKTEEREITA, 3 x 30 pussia

Alkuperäinen hinta oli: 180.00€.Nykyinen hinta on: 153.00€.

3 pakettia (3 × 30 pussillista)

100 % luonnollisten vitamiinien, kivennäisaineiden ja aminohappojen seos, joka tukee ja tasapainottaa ruoansulatuskanavan pH:ta ja mikroflooraa.

Vain 5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3pkprepasta Osasto:

Kuvaus

Dr.OHHIRA®n Prebiootinen OM-X tahna on ainutlaatuinen sekoitus seuraavista aineista:

  • Probiootit. Probiootit ovat ihmisen suoliston luonnolliseen mikroflooraan kuuluvia hyödyllisiä bakteereita, jotka pysyvät hengissä ihmisen elimistössä ja edesauttavat sen hyvinvointia.
  • Prebioottinen kasvualusta. Fermentoidut hedelmät, yrtit, vihannekset, levät ja sienet, jotka ruokkivat probiootteja.
  • Orgaaniset hapot, vitamiinit ja kivennäisaineet. Elimistön Ph-tasoa tasapainottavat orgaaniset hapot yhdessä luonnollisten vitamiinien, kivennäisaineiden, entsyymien ja aminohappojen kanssa ylläpitävät ja tukevat terveyttä.

Dr.OHHIRA®n OM-X tahna on tutkitusti paras fermentoitu prebioottinen ravintolisä, joka ruokkii ruoansulatuskanavassamme olevia hyödyllisiä bakteereita.

  • Galakto- ja frukto-oligosakkaridien prebiootit
  • 18 aminohappoa
  • 10 vitamiinia
  • 8 mineraalia
  • 4 orgaanista happoa

5 vuoden ajan fermentoitu

Dr.OHHIRA®n Prebioottinen tahna on valmistettu samalla tavalla kuin 5 vuoden ajan fermentoidut Dr. OHHIRA®n Probiootit. Itse asiassa ne ovat hyvin samankaltaisia kuin Dr. OHHIRA®n OM-X Probiootit – niiden ero on ainoastaan siinä, että elävien maitohappobakteerien sijaan, on prebioottisessa tahnassa kuolleita maitohappobakteereita. Jotta tahna voidaan pakata pusseihin bakteereita hajottamatta, on fermentointiprosessi keskeytettävä. Fermentoinnin keskeyttämiseksi käytetään kuumennusta, jossa elävät maitohappobakteerit kuolevat.
Kuitenkin maitohappobakteerit stimuloivat myös kuolleena makrofageja ja vahvistavat täten immuunijärjestelmää. Tästä osoituksena ovat myös valmistajien tekemät kliiniset tutkimukset.

100 % luonnollisten vitamiinien, kivennäisaineiden ja aminohappojen seos, joka tukee ja tasapainottaa ruoansulatuskanavan pH:ta ja mikroflooraa.

Dr. OHHIRA®n OM-X -tahna on ihanteellinen kaikille, joilla on haasteita niellä OM-X -kapseleita (esim. ikääntyneet ihmiset, lapset, jne.). OM-X -tahnaa ei tarvitse nauttia aterian yhteydessä.

Lisätiedot

Paino 100 g (gramma)
Mitat 16 × 2 × 14 cm (senttimetri)

AINUTLAATUISET OMINAISUUDET

Kuuluisa japanilainen mikrobiologi tohtori Ohhira yhdisti nykyaikaisen tieteen ja muinaisen japanilaisen fermentointitaidon luodakseen tuotteen, joka eroaa kaikista muista markkinoilla olevista probioottisista ravintolisistä.

Kuuluisa japanilainen mikrobiologi tohtori Ohhira yhdisti nykyaikaisen tieteen ja muinaisen japanilaisen fermentointitaidon luodakseen tuotteen, joka eroaa kaikista muista markkinoilla olevista probioottisista ravintolisistä.

Dr.OHHIRA®n prebioottinen tahna on kehitetty käyttämällä pitkää fermentointiprosessia, jossa yhdistyy 12 maitohappobakteeria. Fermentointiprosessissa käytettävien maitohappobakteerien lisäksi kehitettiin myös OM-X® -tahna. OM-X® -tahna on luotu ainutlaatuisesta seoksesta, joka koostuu ravinteikkaista hedelmistä, vihanneksista, yrteistä, levistä ja sienistä. Tätä ainutlaatuista seosta fermentoidaan kullekin vuodenajalle ominaisessa lämpötilassa viiden vuoden ajan. Tämä pitkä fermentointiprosessi luonnollisissa lämpötiloissa takaa kaikkein vahvimpien bakteerien eloonjäämisen. Lisäksi se takaa bakteereille kyvyn sietää lämpötilojen vaihtelua, minkä ansiosta Dr.OHHIRA®n probiootteja ei tarvitse säilyttää jääkaapissa – huoneenlämpö riittää.Dr.OHHIRAn® prebioottinen tahna sisältää myös tehokkaita ruoansulatusentsyymejä. Kyseessä on siis todella elävä ja biogeeninen tuote, jonka fermentointiprosessi tuottaa hyödyllisiä mikroravinteita, mukaan lukien tarpeelliset vitamiinit, mineraalit ja aminohapot. Luonnossa esiintyvät orgaaniset hapot edistävät kokonaisvaltaisesti ruoansulatuksen pH:ta ja edesauttavat yksilöllisen mikroflooran kasvua.

Luonnon terveet ravintolisät ovat elintarvikkeita, jotka on puristettu tableteiksi, kapseleihin/pusseihin tai jauheeksi. Sana “terve” viittaa siihen, että lopputuote – ravintolisä – ei sisällä elintarvikkeiden osia eikä synteettisiä tai eristettyjä vitamiineja. Ihannetapauksessa nämä ravintoaineita sisältävät elintarvikkeet eivät ole säteilytettyjä eivätkä ne sisällä torjunta-aineiden tai kasvimyrkkyjen jäämiä. Terveet ravintolisät ovat vain yhden askeleen päässä tuoreesta ruoasta!

Luonnon terveet ravintolisät ovat elintarvikkeita, jotka ovat jalostamattomia tai niitä ei ole käsitelty etukäteen. Terveet ravintolisät ja orgaaninen ruoka edesauttavat myös minimoimaan ns. kemiallista maataloutta. Konseptin tarkoituksena on vähentää ihmisen toiminnan haittavaikutuksia luontoon. Tämä perustuu olettamukseen, että luonnolliset tuotteet edistävät terveyttä paremmin kuin ihmisten manipuloimat tuotteet.

Luonnon terveet ravintolisät toimivat tehokkaammin kuin keinotekoiset ravintolisät, kuten multivitamiinit. Syy tähän on hyvin yksinkertainen: ihmiskeho tunnistaa ravintoaineiden suhteellisen määrän ravinnossa ja käsittelee niitä helpommin kuin ravintolisiä, jotka koostuvat eristetyistä tai fraktioiduista (fysikaalisten ja kemiallisten menetelmien avulla erotetut seokset) ravintoaineista. Keho tunnistaa ravinnon ravintoaineet ruoaksi ja siksi sen on mahdollista prosessoida ja käyttää niitä paljon tehokkaammin.

Synergia on myös erittäin tärkeä osa terveitä ravintolisiä. Eri ainesosien tulisi toimia synergiassa keskenään eli toimia yhteistyössä toistensa kanssa. Siten ne edesauttavat toistensa imeytymistä ja tehokkuutta. Dr. OHHIRA®n probioottien fermentointiprosessi saavuttaa tämän synergian käyttämällä satoja vuosia vanhaa menetelmää, jossa keskitytään luonnon synergisiin ominaisuuksiin.

Synergia on myös erittäin tärkeä osa terveitä ravintolisiä. Ainesosien tulisi toimia synergiassa eli tehdä yhteistyötä. Siten ne lisäävät toistensa imeytymistä ja tehokkuutta. Dr. OHHIRAn® probioottien fermentointiprosessi saavuttaa tämän käyttämällä satoja vuosia vanhaa viisautta, joka keskittyy luonnon synergisiin ominaisuuksiin.

TERVEYTTÄ EDISTÄVÄ

OM-X:n sisältämät probiootit:

• palauttavat ruoansulatuskanavamme tasapainon;
• tuottavat luonnollisia vitamiineja, kuten B-vitamiini ja K-vitamiini;
• toimivat ruoansulatuksen apuna;
• auttavat ravinteita imeytymään;
• vahvistavat immuunijärjestelmää;
• nopeuttavat paranemista.

Oligosakkaridit prebiootteina OM-X:ssä edesauttavat hyödyllisten bakteerien toimintaa ja stimuloivat niiden kasvua.

Kliinisesti on todistettu, että OM-X auttaa:

• taistelemaan Helicobacter pyloria vastaan (John Lambert, Monash University);
• parantamaan suun haavaumia (Professori Dato, Dr. Hashim Yaacoob, University of Malaya, 1999);
• säätelemään munuaisten toimintaa (Bio Activity Research & Development, Japani);
• lisäämään luun tiheyttä (Masayuki Kawakami, Kurashi University of Science and Arts, 1998);
• hoitamaan imeväisikäisillä (Hazel Valdoria, Memorial Medical Centra, Phillipines);
• hoitamaan imeväisikäisten keuhkokuumetta (Hazel Valdoria, Memorial Medical Centra, Phillipines);
• nopeuttamaan haavojen paranemista (Dr. Muiz, Hospital Kuala Lumpur, 2009).

OM-X® -TAHNA

OM-X® -tahna tasapainottaa kehon herkkää mikroflooraa, vahvistaa immuunijärjestelmää ja tukee tervettä suolistoa. On todistettu, että nämä hyödylliset bakteerit tarttuvat paksusuoleen, poistavat ruoansulatuksesta myrkyllisiä sivutuotteita, tukevat ruoansulatuskanavan limakalvoa (tarvitaan ravinteiden imeytymiseen) ja säilyttävät paksusuolessa orgaanisia happoja saavuttaen elimistön optimaalisen pH-tason.

OM-X® -tahnan osalta on kyse patentoidusta seoksesta, joka koostuu 12 maitohappobakteerikannasta ja 65 luonnossa esiintyvästä kasvista, kuten yrteistä, hedelmistä, vihanneksista, sienistä ja merilevistä. Tahnan ainesosia fermentoidaan luonnollisessa lämpötilassa viisi vuotta.

AINESOSAT

Tämän erityisen probiootin valmistukseen käytetään kymmeniä eri yrttejä, lehtiä ja hedelmiä, jotka kasvavat Japanin luonnossa.

Tärkeimmät ainesosat:

Villimansikka, mulperinmarja, gojimarja, villirypäle, punainen myrtti, villioliivipuun hedelmä, ruskea merilevä, maruna, leveälehtinen teelehti, puhdas vuoristolähdevesi, oligosakkaridit, jne.
Nämä ainesosat yhdistetään 12 maitohappobakteerikantaan. Koko seosta fermentoidaan luonnollisesti viisi vuotta.

Ainesosat:

Galakto-oligosakkaridit, frukto-oligosakkaridit, sokeri (melassi, oligosakkaridit), kriikunauute (Prunus domestica L.), pinaatinlehtiuute (Spinacia oleracea L.), luumu-uute (Lycium chinense Mill.) hedelmäuute, siitakejauhe (Lentinula edodes), vihannessinapin (Brassica rapa var. Perviridis) lehti- ja varsiuute, viikunauute (Ficus carica L), pensas- ja tarhamustikan (Vaccinum ashei, Vaccinum australe) marjauute, punainen pars (Myrica rubra), Yuzu-uute (Citrus junos SIEB. Ex Tanaka), murillisienirihmaston (Agaricus blazei) jauhe, koppelokääpäjauhe (Grifola frondosa), merilevän Hizikia fusiforme lehdet ja varret, Wakame-levän (Undaria pinnatifida) lehdet ja varret, Kombu-levän (Laminaria japonica) lehdet ja varret, happamuudensäätöaine sitruunahappo; maitohappobakteerit; Bifidobacterium breve ss. Breve, Bifidobacterium infantis ss. Infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei ss. Casei, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus helveticus ss. Jugurti, Lactobacillus plantarum ja Streptococcus thermophilus.

Kuitujen määrä yhdessä 2,5 g pussissa: 2,49 g
Maitohappobakteerien määrä yhdessä 2,5 g pussissa: 0,009 g

KÄYTTÖ

Yksi pussi päivässä 3-7 kertaa viikossa (tarpeen mukaan) mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Tyhjennä pussin sisältö suoraan suuhun ja juo haaleaa vettä päälle. Älä sekoita kuumaan juomaan tai ruokaan. Avattu pussi tulee käyttää välittömästi.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisän käyttö ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Dr.OHHIRA®n prebioottinen tahna soveltuu sekä imettäville että odottaville äideille.

OMINAISUUDET:

Tuote on laktoositon, gluteeniton, lisäaineeton, vegaaninen.

 

 

PAKKAUSKOKO

Pakkaus – 30 pussia x 2,5 g
Netto – 75 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dr.OHHIRA®n 5-VUOTINEN RESEPTI: FERMENTOITUJA KASVEA JA MAITOHAPPOBAKTEEREITA, 3 x 30 pussia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *