Atooppinen ihottuma

Eroon atooppisesta ihottumasta Dr.OHHIRA:n avulla – Tuulikin kertomus

Olen useamman kerran elämässäni kärsinyt akuutista atooppisesta dermatiitista, jonka seurauksena kasvoihini on ilmestynyt kutiavia, kuivia, punertavia läiskiä ja näppyjä. Yleensä tämä ongelma on esiintynyt akuutin stressin seurauksena, mutta se on horjuttanut huomattavasti myös henkistä tasapainoani. Atooppinen ihottuma on monen vaiva, ja tänään jaan teidän kanssa kertomukseni, miten sain apua Dr.OHHIRA :n probiooteista ja juotavasta kollageeenista.

Ensimmäisen kerran dermatiitti ilmestyi kasvoilleni noin kymmenen vuotta sitten, kaatumiseni jälkeen. Luulin, että kyseessä oli tavallinen kuivuudesta johtuva ihon hilseily, joka ilmestyy iholleni kylminä vuodenaikoina. Yritin lievittää sitä erilaisten voiteiden ja öljyjen avulla, mutta ongelmani ei vain kadonnut. Lopulta päätin käydä saman ihotautilääkärin vastaanotolla, joka määräsi minulle heti pitkän antibioottikuurin. Tuolloin en vielä tiennyt antibioottien tuhoavasta vaikutuksesta ihmiselimistölle, vaan pikemminkin luotin lääkäreihin enkä osannut ottaa itse vastuuta terveydestäni. Viimeisellä kerralla antibiootit kyllä voittivat tulehduksen, mutta yleinen olotilani meni vieläkin huonommaksi.

Luulen, että haitallisimmat vaikutukset hyvinvoinnillemme onkin stressitekijöillä, joihin emme itse pysty vaikuttamaan – tietämättömyys, joka pakottaa ihmisen odotustilaan; se painostaa, uuvuttaa ja vaivaa mieltä jatkuvasti. Juuri tällaiseen tilanteeseen päädyin myös itse muutama vuosi sitten. Tuolloin minulle erittäin rakkaan ihmisen kohtalo oli kysymysmerkin alla ja taas kasvoihini ilmaantui stressin tuloksena kuiva ja punertava tulehdus – atoooppinen dermatiitti.
Tämä inhottava vaiva tunnetaan paremmin kansankielellä atooppinen ihottuma ja sen todella rasittava. Kutiseva ja hilseilevä iho on jo omiaan aiheuttamaan stressiä. Atooppinen dermatiitti on atooppisen ihottuman vaikeampi tila, iho on nimittäin tulehtunut. Iho-ongelmat ovat kuitenkin aina sisäisen tasapainomme ja terveytemme peili. Kaiken stressin, jännityksen ja murheen määrän voi usein lukea suoraan kasvoiltamme. Atooppinen ihottuma tulee yleensä aina esiin stressin seurauksena. 

Koska tuohon aikaan tiesin terveyteen liittyvistä asioista jo enemmän, en halunnut apua tulhetukseen ainoastaan antibioottien avulla tai vahvoilla kortisonivoiteilla, vaan halusin löytää jonkin pysyvän ratkasiun. Lisäksi toivoin ennen kaikkea rauhallisempaa mielentilaa. Ratkaisun etsimisen päätin aloittaa probioottihoidolla, sillä tiesin, että stressitilassa myös ruoansulatus toimii hitaammin ja tärkeiden vitamiinien sekä ravintoaineiden imeytyminen on heikompaa kuin normaalisti. Stressitilassa elimistön kaikki energia on suunnattu itse stressitekijän tukahduttamiseen, eikä ylimääräistä energiaa muuhun juuri jää.

Mikä nerokas keksintö! Stressaavimpina ajanjaksokinina ovat probiootit juuri sitä, mitä elimistö tarvitsee. Monet tieteelliset tutkimukset ovat vahvistaneet niiden tehokkuuden masennuksen ja ahdistuksen lievityksessä.

Dr. OHHIRA®n probiootteihin sisältyy eläviä maitohappobakteereita – olemmehan myös itse ns. eläviä ekosysteemejä ja näin ollen nauttimalla eläviä bakteereja, saamme nopeasti energiatasomme ylös. Havaitsin, että probioottien aloittamisen jälkeen koheni myös mielialani, luultavasti sen vuoksi, että kehoni sai lisää energiaa, jonka avulla pystyin ajattelemaan myönteisemmin ja olemaan henkisesti tasapainoisempi. Tiedän myös sen, että sain probiooteista todella paljon apua stressaavimman ajanjakson aikana. Jopa tulehdus ihollani rauhoittui, vaikka ei poistunutkaan täysin.

Päätin uteliaisuudesta kokeilla myös Dr. OHHIRA®n kollageenihoitoa, sillä erään ystäväni kasvojen iho oli kyseisen hoitojakson jälkeen uskomattoman sileä ja virheetön. Suureksi yllätyksekseni oloni koheni huomattavasti jo ensimmäisen annoksen jälkeen. Jopa uniini ilmestyivät värit ja yleinen mielialani tuntui kohonneen. Viidentenä päivänä kuurin aloituksen jälkeen, kasvojeni iho oli muuttunut selkeästi sileämmäksi ja joustavammaksi ja näytti huomattavasti paremmalta. Olin täysin haltioitunut tästä tuotteesta. Kaikki aikaisemmin käyttämäni voiteet, öljyt ja muut kauneustuotteet eivät olleet mitään verrattuna tähän taikajuomaan. Pelkästään ihoni pintakerros ei ollut muuttunut, vaan myös sen syvempi rakenne – ihoni tuntui joustavalta ja kosteutetulta ja näytti kaikin puolin hyvältä ja terveeltä. Hoitojakson lopulla dermatiittini oli parantunut täysin.

Tällä hetkellä hoidoistani on kulunut kolme vuotta, ja tänä aikana atooppine ihottuma ei ole vaivannut minua lainkaan. Koska kollageenin vaikutukset iholleni ovat niinkin näkyviä; ihoni on ollut hoitojakson jälkeen todella tasainen ja kuulas, syön nykyisin kuurin kahdesti vuodessa.

Olen ollut todella tyytyväinen Dr. OHHIRA®n tuotteisiin ja niiden käytöstä saamiini hyötyihin. Toivon todella, että mahdollisimman monet ihmiset itseni lisäksi löytäisivät nämä ainutlaatuiset tuotteet ja saisivat nauttia niiden tuomasta kokonaisvaltaisesta hyvästä olosta.

Tuuliki

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *