Dr.OHHIRA® DELUXE – 5 VUODEN RESEPTI, JOKA SISÄLTÄÄ 12 ERILAISTA FERMENTOITUA MAITOHAPPOBAKTEERIA

Apua iho-ongelmiin probiooteista – Kaisan kertomus

Kaisan tarina: Miten sain toivottomalta tuntuviin iho-ongelmiin apua probiooteista

 

He, joilla on iho-ongemia, tietävät, miten epämukavia ja kiusallisia akne, finnit, ihottumat, ihon yliherkkyys tai tuskalliset allergiset reaktiot voivat olla. Ikävä kyllä, edes täydellisestä hoitomuodosta tai lääkkeistä ei yleensä ole hyötyä. Kaisan tarina on juuri edellä mainitun kaltainen. Toivottavasti tämä kertomus rohkaisee kaikkia, jotka taistelevat samankaltaisten iho-ongelmien kanssa. Lohduttavaa on, että niihin on löydettävissä ratkaisu, sillä Kaisa sai lopulta apua iho-ongelmiin probiooteista.

Viimeisen 10 vuoden ajan olen syönyt useita antibioottikuureja, saadakseni kasvojeni ihon kuntoon. Leukaani ilmestyy helposti tulehtuvia, syviä ja kipeitä näppylöitä. Lääkäreiden mukaan syynä ihoni huonoon tilaan on hormoneien epätasapaino ja maitoproteiini. Maitotuotteista olenkin sen vuoksi lähes luopunut. Jos joskus syön maitotuotteita, ovat haitalliset tulokset nähtävissä suoraan kasvoistani seuraavana aamuna.

Olen tavannut monia lääkäreitä ja kokeillut kasoittain erilaisia antibiootteja. Pisin antibioottihoitojakso, jonka söin, kesti 9 kuukautta yhtäjaksoisesti. Tämäkään ei ratkaissut ongelmaani, vaan päinvastoin: Pitkän antibioottihoitojakson jälkeen tehtyjen kokeiden tulokset hätkähdyttivät minua vielä enemmän, sillä monien välttämättömien vitamiinien taso oli laskenut alle minimimäärän ja suoliston mikrobisto oli todella huonolla tasolla. Myös maksaentsyymien arvot olivat nousseet normaalia korkeammiksi.

Olin kyllä kuullut Dr.OHHIRA®n tuotteista jo aikaisemmin, mutta koska olin lähes menettänyt toivoni löytää tilanteeseeni lopullista ratkaisua, en perehtynyt kyseisiin tuotteisiin sen tarkemmin. Onnekseni minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla Dr.OHHIRA®n probioottihoitoa riskittömästi ja ilman odotuksia.

Aloitin probioottihoitojaksoni vuoden 2019 elokuussa ja otin 2 kapselia, yhden aamulla ja toisen illalla. Jo 2 viikon jälkeen huomasin selkeän eron: Ruoansulatukseni oli parantunut huomattavasti ja ilokseni myös huomasin, että kasvojeni ihon kunto oli parantunut merkittävästi. Eli sain apua iho-ongelmiin probiooteista, muiden hyötyjen lisäksi

Kerran söin samalla kertaa sipsejä ja jäätelöä, mutta suureksi yllätyksekseni tulehduksellisia näppylöitä ei ilmaantunut seuraavana, eikä myöskään sitä seuraavana päivänä. Minulle tämä oli todella merkityksellinen asia ja iloitsin siitä kuin pieni lapsi, jakaen tätä uskomatonta kokemustani kaikille ystävilleni.  

Lokakuussa päätin pitää lyhyen tauon probioottien käytöstä. Ja kuinka ollakaan, sain samaan aikaan tietää olevani raskaana. Olin todella iloinen tästä uutisesta! Valitettavasti kokonainen kuukausi ilman probiootteja toi jälleen samat vaivat takaisin. 

Lisäksi kasvojeni iho alkoi jälleen aiheuttaa harmia. Ensin en kiinnittänyt siihen kovinkaan paljon huomiota ja tulkitsin raskauden syyksi muutoksille, sillä olin kuullut, että hormonaaliset muutokset saattavat myös aiheuttaa kyseisiä oireita. Sain lääkäriltä vaivoihini jonkin reseptin, mutta päätin kuitenkin ensin kokeilla probiootteja. Ja kuinka ollakaan, päätös osoittautui oikeaksi: Dr.OHHIRA® auttoi jälleen!

 

Dr.OHHIRA®n probioottien 3–5 vuotisen fermentointiprosessin ansiosta niiden vaikutus on nopea ja tehokas, sillä niihin sisältyy maitohappobakteerien lisäksi prebiootteja, eli maitohappobakteerien selviytymiseen ja vahvistumiseen tarvittavia ravintoaineita.

Luonnollisesti tärkeintä on, että ne sisältävät myös 3-vuotisen fermentointiprosessin aikana maitohappobakteerien tuottamia postbiootteja, eli elimistölle tarpeellisia aineita, jotka muun muassa laskevat elimistön tulehduksellisia prosesseja, stabiloivat sitä hyödyllisten bakteerien tuloa varten ja muuttavat elimistön huonommaksi ympäristöksi patogeenisten mikroelimistöjen lisääntymiselle. 

Huolimatta siitä, että yleensä probioottien ansiosta tapahtuvia myönteisiä muutoksia on nähtävissä jo niiden ensimmäisinä käyttöpäivinä, on suositeltavaa käyttää probioottilisiä vähintään 3 kuukauden hoitojaksoina. Tämä on optimaalinen aika, joka tarvitaan tasapainottamaan suolistomikrobistoa siten, että tarvittava määrä maitobappobakteereita kykenee asettumaan elimistöön ja toimimaan omin voimin. 

Jana Sandberg
Dr.OHHIRA®n tuotekonsultti 

Olen tällä hetkellä raskaana neljännellä kuulla ja kaikki on hyvin, sekä minulla että vauvalla. Oloni on loistava ja ihoni voi hyvin. Voin sanoa olevani todella onnellinen, sillä nykyisin pystyn syömään myös pieniä määriä maitotuotteita, eikä minun täysin tarvitse luopua kastikkeista, juustoista tai jogurteista.


Dr.OHHIRA® muutti elämäni ja suosittelen sitä kaikille, jotka kärsivät samanlaisista ongelmista kuin minä – uskokaa tai älkää, mutta probiootit todellakin auttavat!

 Kaunista uutta vuotta toivottaen, 

Kaisa

 

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *