Maaritin tarina: ”Mikrobiston tasapainottamisen ansiosta voin hyvin ja painan 21 kiloa vähemmän.”

Maaritin tarina: ”Mikrobiston tasapainottamisen ansiosta voin hyvin ja painan 21 kiloa vähemmän.”

Minun tarinani, kuten varmasti myös monet muut sairaskertomukset, alkoi huonosta ruoansulatuksesta. Monen vuoden ajan kärsin kroonisesta ummetuksesta sekä lisäksi ruoansulatus oli hidasta. Vatsani toimi ainoastaan pari kertaa viikossa, minkä seurauksena kärsin jatkuvasta turvotuksesta, raskaudentunteesta ja epämukavasta olosta.

Silloin, kun oloni kävi sietämättömän epämiellyttäväksi, etsin apua ilman reseptiä apteekeissa myytävistä laksatiiveista. Aika ajoin, jollei niistäkään ollut apua, sain lievityksen ainoastaan peräruiskeesta. Valitettavasti sekä laksatiivien että peräruiskeen vaikutus oli ainoastaan lyhytaikainen ja hetken kuluttua oloni palautui jälleen entiselleen. En edes tiennyt, että probiootit vaikuttavat jopa, kun kyseessä on painonpudotus, sillä lihosin aika paljon. .

Onnekseni törmäsin kerran somessa erään miehen tarinaan, jossa hän kertoi ruoansulatusongelmistaan sekä vuotavan suolen oireyhtymästä, jonka hän oli onnistunut taltuttamaan Dr.OHHIRA®n probioottien ansiosta . Heti samana päivänä kävin Dr.OHHIRA®n verkkokaupassa ja ostin itselleni pakkauksen probiootteja, jotka sisältävät erityisen OM-X yhdisteen.

Olen koko elämäni ajan ollut perso makealle. Jos vaihtoehtoina on ollut keitto, pääruoka tai jälkiruoka, olen epäröimättä valinnut jälkimmäisen. Olen syönyt elämäni aikana niin suuren määrän sokeriherkkuja, etten edes halua ajatella sitä määrää. Sain niistä tarvitsemani energiaa ja lisäksi ne piristivät mielialaa. Ensimmäinen muutos, jonka huomasin probioottien aloittamisen alkaen, oli makeanhimon väheneminen. Minulla ei myöskään enää ollut tarvetta tavanomaiseen iltanaposteluun.

Olen nyt 8 kuukauden ajan käyttänyt probiootteja päivittäin, 2 kapselia päivässä, ja ruoansulatukseni on täysin normaali nyt – vatsani toimii päivittäin. Makeanhimoni on lähes kadonnut. Välillä syön jotain makeaa, mutta koska varsinaista tarvetta ei enää ole, otan ainoastaan yhden tai kaksi palaa. Myös ruoka-annokseni ovat muuttuneet pienemmiksi ja koostuvat yleensä salaatista, lihasta, kanasta tai kalasta. Aikaisemmin söin valtavia annoksia aina pahoinvointiin saakka, nyt saan vatsani täyteen huomattavasti pienemmällä ruokamäärällä.

Se oli minulle todellinen yllätys että suoliston toiminnan pareneminen auttoi laihtumaan kuin itsestään huimat 21 kiloa! Mulle endalegi suure üllatusena on tänu seedimise korrastamisele ja toidueelistuste muutusele nagu võluvõel kadunud ka 21 kilo liigset kehakaalu! Mu enesetunne on uskumatult hea – olen palju energilisem ja rõõmsatujulisem.

Kommentti: Jana Sandberg, Dr.OHHIRA® tuotekonsultti:

Tiedemiehet ovat tutkineet kehonpainon ja mikrobiston välisiä suhteita melko paljon viimeisen vuosikymmenen aikana: Millä tavoin bakteerit vaikuttavat kehonpainoon ja onko painoon mahdollista vaikuttaa bakteerien avulla. Myös Dr.OHHIRA®n probiooteilla on suoritettu samanlainen tutkimus. Tutkimuksen alkuperäinen tavoite oli mitata perusterveiden tutkittavien suolistomikrobiston tasapainoa ennen probioottikuuria ja sen jälkeen. Kuitenkin bonuksena havaittiin, että Dr.OHHIRA®n probiootteja käyttäneen testiryhmän jäsenten mikrobistossa oli lisääntynyt merkittävästi Phylum Bacteroidetes -tyyppisten bakteerien määrä (tämä on bakteeriperhe, joka vastaa painon pudotuksesta) ja phylum Firmicutesin -bakteerin määrä oli vastaavasti vähentynyt (bakteeriperhe, joka vastaa painon noususta). Kyseisen tutkimuksen tuloksiin perustuen voidaan siis todeta, että Dr.OHHIRA®n probioottit toimivat erinomaisena tukena painonpudotuksessa.

Katso tieteelliset tutkimukset OM-X -yhdisteestä tästä.

 

Lisäbonus – psoriaasin vetäytyminen!

Lapsuudesta lähtien minua on vaivannut psoriaasi, jota on esiintynyt erityisesti kevättalvella ja silloin ihoni on voinut todella huonosti. Kuitenkin tänä talvena, käytettyäni Dr.OHHIRA®n probiootteja reilun puolen vuoden ajan, huomasin, että ihoni kunto on lähes 99 % parempi edellisiin talviin verrattuna. Jäljellä ovat ainoastaan viimeiset psoriaasin merkit – pienenpienet pilkut kasvoilla, jotka eivät kuoriudu. Kenties onnistun pääsemään tästä vaivasta eroon lopullisesti!

Terveisin,

Maarit K.

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *